Mireasa 2021, sezon 3. Pepe a vorbit despre viața amoroasă după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe a fost prezent în platoul Mireasa sezon 3, unde a jurizat mai multe momente de dans, și i-a încântat pe concurenți cu cea mai nouă piesă a sa. Cu puțin înainte de final, artistul a primit o propunere de la Valentin, care l-a făcut să vorbească despre refacerea vieții după divorțul de Raluca Pastramă.

Pepe a fost prezent în platoul Mireasa sezon 3, unde a jurizat mai multe momente de dans, și i-a încântat pe concurenți cu cea mai nouă piesă a sa

Rugat de Simona Gherghe să le dea un sfat concurenților de la Mireasa sezon 3, care au venit să se căsătorească, Pepe s-a amuzat copios pe seama acestui subiect. Nici cei din platou nu s-au putut abține să nu râdă.

”Crezi tu că sunt buni la sfaturi?! Distrați-vă, cam acesta este sfatul meu. Trăiți-vă viața, înainte și în timpul căsătoriei că nu știi... Bucurați-vă de fiecare moment de iubire, bucurați-vă și-n timpul liber, bucurați-vă. Trăiți-vă viața intens, e foarte frumoasă viața și dragostea.”, a zis el.

Imediat, Valentin s-a gândit să-l roage pe Pepe să-i fie naș. ”Ca să îți fie naș, trebuie să îi găsim o mireasă.”, a intervenit Simona Gherghe.

Citește și: În ce relație se află în prezent Ilie și Ioana Năstase: „Dacă îmi retrag divorţul este pentru că iert, nu că aş fi condiţionată”

”Nu-i problemă, trebuie să mă mai însor o dată. Mă însor reped pentru tine. Am făcut anunțul, naș de cununie nu mai pot fi. Am divorțat. Pot fi de botez dacă faceți un copil”, a explicat Pepe.

”În șase luni, știi cum te trăznește, te lovește dragostea?”, a spus moderatoarea emisiunii Mireasa, iar replica artistului nu a întârziat să apară: ”Eu, da, mai ales că am o inimă și mă îndrăgostesc repede. E, bine că uit după, e altceva.”.

Raluca Pastramă și Pepe, divorțul anului

În urmă cu câteva luni, Pepe și Raluca Pastramă au anunțat că nu mai formează un cuplu. Femeia a fost cea care și-a dorit despărțirea, iar vestea venea după ce aceștia nu mai locuiau împreună de mai bine de două săptămâni.

Citește și: Oana Roman, mesaj cu subînțeles la o luna de la divorțul de la Marius Elisei: „Ale lui sunt încă aici”

"Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de două săptămâni. Nu mai există tensiuni acum. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copii", declara Pepe.

După finalizarea procedurilor de divorț, artistul a declarat că cele două fetițe vor rămâne la amândoi: "Nu-i normal? Suntem părinți amândoi! Este cât se poate de normal, fără niciun fel de conflict. E bine, nu s-a întâmplat nimic grav, suntem părinți! Suntem oameni normali, ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Nu există conflicte, este totul ok! Este exact cum și-a dorit", a mai spus Pepe după ce a ieșit de la notar, paparazzilor SpyNews.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri