Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Maria, fără cuvinte după ce mama ei a sunat când purta rochia de mireasa. Ce veste i-a dat

Mama Mariei nu a putut veni la ultima ediție a emisiunii Mireasa sezon 3, înainte de Marea Finală, pentru a-și vedea fiica în rochie de mireasă.

colaj de imagini cu mari, maria, malvina de la mireasa sezon 3 Galerie
Mama Mariei nu a putut veni la ultima ediție a emisiunii Mireasa sezon 3, înainte de Marea Finală, pentru a-și vedea fiica în rochie de mireasă | Antena 1

Mamele Anei, Andreei și Izabelei au fost prezente. Emoțiile au fost la cote maxime și au curs multe lacrimi. Inclusiv mamele din competiție s-au emoționat și au plâns.

Mama Mariei nu a putut veni și a anunțat că nu va fi prezentă în Marea Finală Mireasa sezon 3, unde fiica ei și Liviu se vor cununa.

”Nu m-am uitat deloc, am de lucru azi că mâine dimineață plec. Chiar nu am deschis telefonul deloc. Dacă ea crede că este fericită, să dea dumnezeu să fie. La final faci ce vrei, cum vrei. Dacă se întâmplă și afară cum se întâmplă la Mireasa.. Ai plâns și nu ai fost fericită nicio zi. E decizia ta, faci ce vrei. Nu am fost și nu sunt de acord. Îmi e frică că nu vei fi fericită. E decizia ei, mi-a spus că are 27 de ani și e decizia ei. Nu voi sta eu, va sta ea. Îmi e frică să nu sufere în viață. Dacă ea crede că face un pas bun și crede că va fi fericită, le doresc din tot sufletul și voi fi alături de ei.”, a spus doamna Roman.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl lui Liviu nu a venit alături de ceilalți părinți să-și vadă fiul în costumul de mire

Maria nu a scos niciun cuvânt de când mama sa a intrat în direct. Doamna Mari a fost deranjată de faptul că aceasta nu a fost alături de logodnica fiului său și a întrebat-o dacă este fericită.

Răspunsul nu a mulțumit-o și Maria cu greu s-a abținut să nu plângă.

Mama Mariei părea că l-a acceptat pe Liviu

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Maria a reușit în sfârșit să ia legătura cu mama sa și de cum a auzit-o, a început să plângă.

Maria și Liviu s-au privit în ochi pe tot parcursul discuției și au zâmbit mult atunci când au auzit că mama tinerei nu este împotriva relației lor.

Doamna Roman a declarat că nu promite că poate ajunge în marea Finală Mireasa din sezonul 3, care va avea loc pe data de 1 august 2021, dar că o roagă pe fiica sa să facă ceea ce consideră că este mai bine pentru ea.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ce a decis Alina în privința participării la sezonul 4 al show-ului matrimonial

Mama Mariei a spus că nu este împotriva lui Liviu, dar că în familia lor nu au existat divorțuri, așa că trebuie să fie cu mare băgare de seamă atunci când fac pasul cel mare.

La finalul conversației cu mama Mariei, Maria a izbucnit în lacrimi, Liviu și-a luat iubita în brațe, iar doamna Mari a spus că se bucură mult că lucrurile s-au rezolvat și că este de acord cu tot ceea ce a spus doamna Roman.

Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl lui Liviu nu a venit alături de ceilalți părinți să-și vadă fiul în costumul de mire... Mireasa 2021, sezonul 3. Prima reacție a Adelinei după ce Alin a format un cuplu cu Cosmina. Ce le-a răspuns fanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x