Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl Mariei a intrat în direct după certurile fiicei sale cu doamna Mari

Maria și doamna Mari au impresia că nu se plac reciproc. Iubita lui Liviu de la Mireasa sezon 3 susține că mama partenerului ei nu o place și că preferă mai mult compania Alinei.

colaj de imagini cu maria, liviu si doamna mari de la mireasa sezon 3 Galerie
Maria și doamna Mari au impresia că nu se plac reciproc. Iubita lui Liviu de la Mireasa sezon 3 susține că mama partenerului ei nu o place și că preferă mai mult compania Alinei | Antena 1

Doamna Mari a susținut, din nou, în emisiunea din 15 iulie 2021 că nu crede în relația fiului său cu Maria. Ba mai mult, ea a subliniat că Maria nu este încă nora sa și că asta va fi abia după ce tinerii se vor căsători.

Citește și: Un nou cuplu: Alin și Cosmina s-au sărutat în live, după ce fata a fost încurajată să facă ce simte

”Dacă am venit, mi-ai spus să plec”, a spus doamna Mari, făcând referire la faptul că se lovește constant de atitudinea rece a Mariei. Aceasta a mărturisit că fata i-ar fi zis că nu vrea să fie deranjată, pe viitor, de viitoarea soacră.

Cu toate acestea, iubita lui Liviu a contrazis-o: ”Eu știu exact ce vorbesc. Am zis că nu o să fiu toată ziua la cafele, când o să am timp liber o să îl împart și cu dumneavostră.”

Tatăl Mariei a intrat în direct

Domnul Roman, tatăl Mariei, a intrat în direct și a încercat să-și asigure fiica că familia sa o susține.

”Și eu te iubesc, puiule. Nu plânge, mai e un pic. Așa sunt muierile, se mai ceartă, noi le înțelegem. Nu am vrut să discut subiectul cu soția despre relația Mariei. Doamna Roman o să accepte situația, doar o fetiță are. Stați liniștită, nu e o tragedie asta. Ea când are o problemă simte nevoia să o discute, cum nu a mai discutat... O fată am, vin la nuntă.”, a spus tatăl Mariei.

”Sper să fii lângă noi la Finală, o să facem dacă totul o să fie bine.”, a afirmat Maria.

”Eu voi accepta decizia lor”, a spus și doamna Mari.

Mireasa 2021, sezon 3. Un cadou de la fani a pus-o pe Cosmina în locul Adelinei. Cum s-a simțit fata... Mireasa 2021, sezon 3. Un nou cuplu: Alin și Cosmina s-au sărutat în live, după ce fata a fost încurajată să facă ce sim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x