Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina s-a întors în casă. Seba, lăsat fără cuvinte

Adelina a revenit în casa Mireasa sezon 4 după ce a avut un deces în familie. Iată cum a fost primită de ceilalți concurenți.

Adelina a revenit în casa Mireasa sezon 4 după ce a avut un deces în familie. Iată cum a fost primită de ceilalți concurenți

Antena 1

La finalul emisiunii Mireasa sezon 4 din 1 decembrie 2021, Adelina a reintrat în competiție, acolo unde era așteptată de Seba și doamna Margareta.

”Sunt plăcut șocat.”, a zis Seba.

”Vreau să mă bucur de aceste două săptămâni”, a afirmat Adelina.

Doamna Margareta, mama lui Seba, s-a arătat bucuroasă pentru revenirea concurentei.

”Sunt foarte bucuroasă. Chiar o așteptam. El a rămas panicat pentru că vorbim de câteva zile de asta. Nu am știut ce o să fie atât de mult. Chiar dacă Victor mi-a spus că o să vină cineva după el în carantină”, a spus și doamna Margareta.

Seba a adăugat: ”Un nou început. Mă bucur că a venit.”

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ela și-a făcut testul de sarcină: ”Iubi, vino repede”

Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 au vorbit la telefon

Adelina a revenit în casa Mireasa sezon 4, dar a trebuit să plece după un deces în familie. Ea l-a lăsat în competiție pe Seba, care nu a mai avut vești de la ea.

”Seba, important este ce simți tu și ce îți dorești. Eu sunt convinsă că relația noastră va continua, indiferent de părerea celor din jur. Sunt foarte hotărâtă. Rămâne de văzut dacă voi veni acolo. Vreau să nu mai fi supărat.”, a zis Adelina.

”Sunt bine. Deci tu nu vii?”, a fost replica lui Seba. Tânăra i-a răspuns că nu depinde de el.

Mireasa 2021, sezon 4. Ela și-a făcut testul de sarcină: ”Iubi, vino repede”... Mireasa 2021, sezon 4. Ion, scos din platou de Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat...
Ultimele știri