Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela și-a făcut testul de sarcină: ”Iubi, vino repede”

După emisiunea din 30 noiembrie 2021, Ela de la Mireasa sezon 4 și-a făcut un test de sarcină. Petrică s-a tot agitat pe lângă baie ca să afle rezultatul.

ela si petrica imbracati in negru pe canapea in bucatarie Galerie
După emisiunea din 30 noiembrie 2021, Ela de la Mireasa sezon 4 și-a făcut un test de sarcină. Petrică s-a tot agitat pe lângă baie ca să afle rezultatul | Antena 1

”Nu mai fi speriat de bombe. Nicio liniuță nu s-a făcut. Mai aștept”, a zis Ela. ”Dar nu. Nu are cum...Apoi, dacă n-am fost pus aici în toate situațiile. Asta mai lipsea și gata.”, a spus și Petrică.

În emisiune, Ela și Petrică au afirmat că nu vor deveni părinți. Totuși, concurenta i-a promis că va fi mama copiilor lui.

”Nu a fost să fie acum.”, a zis Ela.

Ela, rușinată de situația în care ea și Petrică s-au pus

Ela și Petrică au tachinat-o pe doamna Ioana și i-au zis că vor pleca patru din emisiune. Cu toate că el a specificat că e o glumă, cei doi nu au fost foarte clari și asta nu a făcut decât să alimenteze ideea că Ela este însărcinată.

După emisiune, doamna Elena a mers la Ela și doamna Ioana și le-a întrebat despre sarcină. ”Nu știu, du-te și fă-ți un test. Nu e rușine. Măcar știi. Faci prima urină de dimineață...”, a replicat mama lui Petrică.

”Vă rog frumos.”, a spus Ela și doamna Ioana s-a retras. Atunci, logodnicul fetei a întrebat-o dacă vrea să facă testul.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Adelina s-a întors în casă. Seba, lăsat fără cuvinte

”Aoleu, taci din gură și tu că nu fac nimic, ce ai? Cred că au înlemnit mami și tati în fața televizorului. Eu sunt rușinoasă rău cu chestiile astea. Sunt pudică. Eu nu pot să vorbesc despre chestiile astea oricum. Mi se pare așa... și dacă ar fi fost, până acum m-aș fi simțit mai rău decât m-am simțit. Nici nu slăbeam. Eu am slăbit.”, a mai spus iubita lui Petrică când a rămas singură cu partenerul ei.

La scurt timp, doamna Ioana a revenit și le-a arătat sprijinul celor doi: ”Nu e nevoie, am glumit cu dumneavoastră.” Ea a adăugat că Ela nu ar trebui să mai fumeze.

”Mi-e rușine, iubi. Îmi crapă obrazul de rușine. Mi-e rușine de mor.”, a afirmat Ela când au rămas iar singuri. Petrică i-a zis că trebuie să vorbească.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au discutat Ela și Petrică după gluma făcută de ei legată de o posibilă sarcină... Mireasa 2021, sezon 4. Adelina s-a întors în casă. Seba, lăsat fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x