Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, despre refuzul Adelinei de a-și lua ”La revedere” de la el și Ana: I-aș fi zis ceva

Adelina a părăsit competiția Mireasa sezon 4 în Gala din 30 octombrie 2021. Fata nu și-a luat la revedere de la Alexandru și Ana.

colaj de imagini cu adelina de la mireasa si elena Galerie
Adelina a părăsit competiția Mireasa sezon 4 în Gala din 31 octombrie 2021. Fata nu și-a luat la revedere de la Alexandru și Ana | Antena 1

”M-am așteptat că voi părăsi competiția. Atât timp cât sentimentele s-au pierdut pe parcurs, pentru mine a fost un simplu om care face un cuplu, nu am simțit nimic (n.r. despre relația lui Alex). Nu m-a ambiționat, voi face un cuplu dacă voi simți (n.r. faptul că Alexandru și-a găsit pe altcineva). Știu genul meu, știu ce-mi doresc, clar nu s-a aflat aici în casă. Nu a existat nimeni care să-mi lase un gust atât de rău.”, a zis Adelina la testimonial.

Pe cine va susține Adelina după eliminarea sa de la Mireasa

Adelina a afirmat că îi va vota pe Ela și Petrică și a avut de spus câteva cuvinte despre concurenții care i-au fost apropiați.

”Cuplul pe care îl voi susține și vota va fi Ela și Petrică. Alina a fost cea care s-a apropiat acum de mine. Am simțit că ține la mine și eu țin la ea. Am simțit că e o legătură puternică.

Citește și: Alex și Ana, ceartă din cauza alcoolului și lui Ion: ”A înnebunit ăla”

Relația mea cu Amalia s-a sfârșit, nu a mai fost nimic prietenesc între noi. Cu siguranță ne vom auzi după ieșirea din competiție. Nu mi s-ar fi îndeplinit dorința, îmi doresc altceva. Nu m-aș fi întors niciodată la trecut.”, a mai spus concurenta.

”Ionuț e un băiat nehotărât. Cu siguranță nu era mai mult decât o prietenie.”, a zis fata și despre băiatul cu care începuse o cunoaștere.

Alexandru, despre plecarea Adelinei de la Mireasa sezon 4

Alexandru a spus că el ar fi procedat altfel dacă ar fi plecat, după ce Adelina a refuzat să-și ia ”la revedere” de la el și Ana.

”Eu dacă eram în locul ei, îmi luam la revedere de la ea. I-aș fi zis ceva. I-am zis și Anei, sper ca ea să-și găsească ce am găsit eu în casă, adică fericirea”, a spus Alexandru despre plecarea Adelinei, care nu și-a luat la revedere de la ei.

”Probabil i-a fost teamă să nu o refuze ei, să nu se pună într-o situație”, a zis și doamna Elena.

Citește și: Doamna Alina, deranjată că Victor i se confesează Andradei

Mireasa, sezonul 3. Adelina, apariție neașteptată în costum de Halloween. Cum și-a surprins fosta concurentă urmăritorii... Mireasa 2021, sezon 4. Amalia și John formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x