Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Alina, pozată alături de un producător de filme pentru adulți? Cum explică relația cu bărbatul

Telespectatoriii Mireasa au semnalat faptul că Alina ar apărea într-o fotografie alături de un bărbat care este producător de filme pentru adulți. Iată explicația concurentei din sezonul 4.

Telespectatoriii Mireasa au semnalat faptul că Alina ar apărea într-o fotografie alături de un bărbat care este producător de filme pentru adulți. Iată explicația concurentei din sezonul 4

Antena 1

Alina a comentat imaginile cu ea din videoclipul semnalat de telespectatorii Mireasa sezon 4 și de mama Andradei. Ea a spus că nu i se pare nimic exagerat.

”Nu mi se pare nimic ieșit din comun. Erau arme de jucărie, eram fata de pe motocicletă. E publicat pe Instagramul meu, la fel și pozele. Unul este fotograf, unul a fost într-o emisiune din Italia, iar altul e producător. Nu este producător de filme pentru adulți.”, a zis Alina.

Citește și: Mama lui Victor a intrat în competiție. Băiatul a rămas fără cuvinte când a văzut-o și abia a lăsat-o din brațe

Ce spune Alina despre bărbatul misterios cu care are poze

Cât despre bărbatul cu care apare într-o poză și despre care fanii emisiunii susțin că este un producător de filme pentru adulți, Alina afirmă cu tărie că nu știa că aceasta îi este meseria.

”Eu nu știu că face filme porno. E o surpriză și pentru mine. Dacă s-ar inventat o chestie pe internet, nu mă surprinde. Eu știu că locuiește în Modena, la o distanță mică.”, a mai adăugat fata.

Ea a afirmat că i-a cunoscut pe cei trei bărbați la un eveniment de Miss, respectiv Miss Italia. ”Erau preselecții de Miss, acolo unde am cunoscut persoanele respective. Cunoșteam fotograful.”, mai explicat concurenta.

Un alt lucru pe care l-a mai explicat este cum de pozele ei deocheate sunt postate pe niște conturi mai puțin serioase.

”Sunt poze de la piscină, mi se pare normal să nu mă duc cu cojocul la mare. Sunt poze făcute de mine, de soră mea sau shootinguri. E un video, un boomerang poza cu posteriorul la piscină.

Dacă au fost date taguri și eu nu le-am văzut. Sora mea are acces la contul meu, dar nu are timp să intre”, a mai zis Alina, înainte ca Simona Gherghe să spună că tagurile respective, de pe conturi bizare, au dispărut.

Alina a mai spus că a fost contactată de bărbatul despre care s-a spus că este producător de filme pentru adulți.

Mireasa 2021, sezon 4. Ela, în lacrimi după o remarcă a doamnei Ioana. Petrică, la un pas să-și iasă din minți... Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Victor a intrat în competiție. Reacția doamnei Lenu și a concurentului...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x