Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Amalia sau Maria? Pe care dintre fete o vrea doamna Eugenia pentru Marius

Doamna Eugenia susține că Marius nu s-a înscrie la Mireasa sezon 4 pentru a se însura, ci pentru a își găsi o parteneră, cu care să continue relația în afara competiției.

Doamna Eugenia susține că Marius nu s-a înscrie la Mireasa sezon 4 pentru a se însura, ci pentru a își găsi o parteneră, cu care să continue relația în afara competiției

Antena 1

Mama lui Marius a spus și pe care dintre cele două concurente o consideră potrivită pentru fiul ei. Deși a ezitat să-și spună părerea și s-a rezumat doar la a îi lua apărarea lui Marius, iată că a venit momentul în care doamna Eugenia a spus dacă o preferă pe Maria sau Amalia.

Amalia sau Maria? Care e fata potrivită pentru Marius, conform Eugeniei

„Nu neapărat. Ce, trebuie neapărat să vină aici să se însoare? E o vorbă, așa ne înțelegem noi din priviri. Nu trebuie să ne vorbim prea mult. Cred că el se referea la Maria și uitătura mea, nu neapărat urâtă, era să nu se apropie totuși prea mult de ea și el a înțeles chiar din priviri”, a spus doamna Eugenia despre declarația lui Marius, cum că mama lui l-a atenționat că nu a venit să se căsătorească.

Ea a explicat și de ce nu o vrea pe Maria în preajma lui Marius: ”Eu o cunosc pe Maria, stând cu ea în casă, e și zodia mea, pune suflet și, exact cum spuneam, el nu a venit să se însoare și nu voiam să fie ea rănită. Cam asta am vrut eu să-i spun.”.

”Nu am venit cu gândul să mă însor. Am venit să-mi încerc să-mi fac o relație”, a zis și Marius.

Doamna Eugenia consideră că Marius nu e potrivit pentru Maria: ”Nu ar fi fost el bun pentru o relație cu Maria. O cunosc și are alte așteptări. Dacă tot s-a apropiat puțin de Amalia, mi se par mai compatibili puțin. Sunt puțin mai rebeli. Nu am spus că nu-mi place Maria. Îmi place foarte mult și Maria”.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria, discuții în camera concurentei... Mireasa 2021, sezon 4. Marius și Amalia, la limita încălcării regulamentului. Imaginile au fost blurate...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x