Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ana s-a simțit rău și a ajuns de urgență la spital. Ce a dezvăluit Simona Gherghe

Simona Gherghe a anunțat în Gala Mireasa că Ana s-a simțit rău în cursul zilei de sâmbătă și a ajuns la spital.

simona gherghe (stanga) și alex alatură de ana (dreapta) Galerie
Ana din casa Mireasa a acuzat dureri și a fost dusă de urgență la Spitalul Universitar de Urgență din București | Antena 1

Gala Mireasa din data de 11 decembrie 2021 a început cu o veste ce i-a îngrijorat din plin pe fanii emisiunii de la Antena 1.

Ana s-a simțit rău și a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgență din București, decizia fiind luată de echipa emisiunii.

Ana de la Mireasa a ajuns de urgență la spital

În ultima Gală Mireasa, difuzată în data de 11 decembrie 2021, la Antena 1, Simona Gherghe i-a surprins pe toți cu un anunț complet neașteptat despre Ana. Se pare că tânăra s-a simțit rău încă de la primele ore ale dimineții și cei din echipa de producție au decis că este important ca tânăra să fie dusă la spital, pentru a se asigura că nu este vorba despre o problemă gravă.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții au avut parte de primele lecții pentru valsul mirilor. Cum s-au descurcat

„Acuză niște dureri în partea dreaptă, așa că echipa a luat decizia de-a fi consultată de către medici”, a dezvăluit Simona Gherghe la Mireasa.

„De dimineață când s-a trezit a început să o doară în partea dreaptă, a început să se simtă din ce în ce mai rău. Sper să nu fie ceva grav!”, a mărturisit Alex îngrijorat.

„În prezent primește îngrijiri de specialitate și vom reveni cu informații despre starea ei. Părinții ei au fost anunțați, e o situație cu totul și cu totul excepțională”, a completat Simona Gherghe, în Gala Mireasa din data de 11 decembrie 2021.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Cum au arătat fetele la proba rochiilor de mireasă

Fanii așteaptă cu sufletul la gură vești despre Ana și mulți speră că aceasta este bine, fiindcă săptămâna viitoare este Finala Mireasa, sezonul 4, un moment important atât pentru concurenți, cât și pentru susținători.

Update: Simona Gherghe a anunțat faptul că Ana este bine și că nu e vorba despre ceva grav, aceasta revenind în casa Mireasa.

Finala Mireasa sezon 4: Unde pot fi votați concurenții

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Mireasa 2021, sezonul 4. Doamna Margareta și-a pierdut statutul de „Mama săptămânii”. Ce s-a întâmplat și cine i-a luat ... Mireasa, sezonul 4. Start Vot pentru Marea Finală din 19 decembrie. Cum și unde îți poți vota concurenții favoriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x