Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum au arătat fetele la proba rochiilor de mireasă

Concurentele de la Mireasa au avut parte de emoții uriașe, pentru că s-au văzut pentru prima dată în rochii de mireasă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum au arătat fetele la proba rochiilor de mireasă Galerie
Cum au arătat fetele la proba rochiilor de mireasă

Ana, Maria, Ela și Raluca s-au simțit ca niște prințese când au primit la probă mai multe rochii de mireasă. Alina și Adelina, cele două concuurente care nu se vor căsători au participat și ele la proba rochiilor d emireasă, pentru a fi alături d ecolegele lor.

Cele 4 concurente care au depus actele pentru cununia civilă au probat, rând pe rând rochii care mai de care mai spectaculoase.

Cum au arătat fetele de la Mireasa, în rochii de mireasă

„Dacă Raluca era din filme, Ana e din povești”, au concluzionat fetele, în timp ce Ana se privea în oglindă.

Tinerele au fost extrem de emoționate și nu-și mai încăpeau în piele de bucurie, în timp ce se priveau în oglindă și alegeau rochii.

Fetele au ales ba rochii de prinețsă, ba rochii mulate, însă decizia lor finală va fi văzută abia la marea finală care va avea loc pe 19 decembrie 2021.

Finala Mireasa sezon 4: Unde pot fi votați concurenții

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 4

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare sezonul 4 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 4.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ce și-au spus Victor și Andrada la despărțire. După acel moment, fata a plâns încontinuu

Finala Mireasa sezon 4: Ce se întâmplă cu Marele Premiu dacă cuplul de pe primul loc nu se căsătorește

Dacă perechea cu cele mai multe voturi primite de la telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în Finala emisiunii Mireasa sezon 4.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se cunune.

Mireasa 2021, sezonul 4. Seba a îngenuncheat în fața Adelinei și i-a oferit un inel: „Mă bucur că ai apărut în viața mea... Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții au avut parte de primele lecții pentru valsul mirilor. Cum s-au descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x