Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au căzut pradă tentației și au fost intimi. Nu ar fi prima dată, spun ei

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au fost surprinși în timp ce erau intimi. În timpul emisiei din 3 noiembrie 2021 au fost difuzată doar o parte din imagini.

colaj de imagini cu doamna lenu, andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au fost surprinși în timp ce erau intimi. În timpul emisiei din 3 noiembrie 2021 au fost difuzată doar o parte din imagini | Antena 1

Victor și Andrada se aflau în grădină când au încercat să păcălească toate camerele de filmat din acea zonă a casei Mireasa.

”Bă, ești nebună.”, a zis Victor. ”Taci”, a spus Andrada. ”Păi nu vreau să ne dea, să apărem. M-a descurajat treaba cu Marius și Maria.”, a spus Victor.

”Noi suntem un pic mai smart”, a replicat fata.

Imediat, după ce au observat că se poate muta camera, Andrada și Victor au renunțat și au stat pe canapeaua de pe terasă. Au fost deranjați, la un moment dat, de Ion, dar nu au părut să-și piardă apetitul.

Citește și: De ce nu sunt sanctionați concurenții care au parte de momente intime în casă

Reacția lui Victor și a Andradei după difuzarea imaginilor ”compromițătoare”

”În aceste imagini, se poate observa un bărbat agresat sexual de o tânără. S-a văzut că nu voiam”, a glumit Victor. ”Mai bine arătați de acum trei săptămâni. Trebuia săptămâna trecută să tămâiați”, a spus și Andrada.

Ce a zis doamna Alina despre acțiunile fiului Victor

”Trebuia să-mi spună, aveam grijă să-i acopăr. Țineam de 6, nu-l lăsam pe Ion pe terasă. Sunt tineri”, a afirmat și doamna Alina. Doamna Lenu s-a abținut să comenteze situația.

Mai multe declarații, în materialul video de mai sus.

Simona Gherghe, anunț despre sancțiuni

”Noi avem un format, dat de licențiator. Există, evident, niște reguli. Regulile sunt următoarele: nu au voie să intre doi la baie, să se ascundă sub plapumă, pentru că ei știu că au venit într-un reality show. Evident că noi avem ora de difuzare și nu ne interesează niște lucruri care sunt de nedifuzat. Ei toți sunt majori și este alegerea fiecăruia dacă vrea să împartă un moment de o astfel de intimitate cu milioanele de telespectatori. Este alegerea fiecăruia. De asta nu există niște sancțiuni pentru că nu există reguli de acum câțiva ani”, a zis Simona Gherghe.

Moderatoarea a precizat că nu vrea să mai abordeze acest subiect, în speranța că tinerii vor fi mai responsabili.

Citește și: Gina a renunțat la Seba, deși spunea că vrea să lupte pentru el

Cum a început relația Andradei cu Victor de la Mireasa sezon 4

Pe 16 septembrie 2021, Andrada și Victor au declarat, în cadrul emisiei live Mireasa sezon 4, că sunt un cuplu. Nouă idilă a apărut după ce Victor a decis să rupă relația cu Anca și să se reorienteze către Andrada.

După ce și-a expus trăirile în fața fetei, cei doi au devenit apropiați, într-un timp foarte scurt. La mai puțin de o oră de la momentul în care Victor i-a mărturisit că este atras de ea, cei doi se și sărutau.

Anca nu a primit bine vestea, însă a fost diplomată și a subliniat doar faptul că nu se aștepta ca Andrada să pice atât de repede în brațele fostului ei iubit.

Mireasa 2021, sezon 4. Mama Ralucăi, față în față cu Ion. Ce promisiune i-a făcut concurentul... Mireasa 2021, sezon 4. Gina a renunțat la Seba, deși spunea că vrea să lupte pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x