Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. De ce nu sunt sanctionați concurenții care au parte de momente intime în casă

După imaginile cu Maria și Marius, care au fost surprinși asupra faptului de către camere, discuțiile de pe Grupul Oficial Mireasa s-au învârtit în jurul acestui subiect.

colaj de imagini cu simona gherghe si andrada de la mireasa sezon 4 Galerie
După imaginile cu Maria și Marius, care au fost surprinși asupra faptului de către camere, discuțiile de pe Grupul Oficial Mireasa s-au învârtit în jurul acestui subiect | Antena 1

Simona Gherghe a lămurit situația și a precizat că nu își doreste să repete sau să mai abordeze acest subiect delicat. De asemenea, le-a dat de înțeles tinerilor din casa Mireasa sezon 4 că ar trebui să țină cont de faptul că sunt urmăriți de milioane de oameni, inclusiv de către părinți.

De ce nu sunt sanctionați concurenții care au parte de momente intime în casa Mireasa

Moderatoarea Simona Gherghe a precizat că regula 25, care se regăsea în regulamentelor versiunilor anterioare ale show-ului, nu mai este valabilă.

”Noi avem un format, dat de licențiator. Există, evident, niște reguli. Regulile sunt următoarele: nu au voie să intre doi la baie, să se ascundă sub plapumă, pentru că ei știu că au venit într-un reality show. Evident că noi avem ora de difuzare și nu ne interesează niște lucruri care sunt de nedifuzat. Ei toți sunt majori și este alegerea fiecăruia dacă vrea să împartă un moment de o astfel de intimitate cu milioanele de telespectatori. Este alegerea fiecăruia. De asta nu există niște sancțiuni pentru că nu există regulile de acum câțiva ani”, a zis Simona Gherghe.

Citește și: Andrada și Victor au căzut pradă tentației și au fost intimi. Nu ar fi prima dată, spun ei

Spune-ți părerea despre acest subiect pe site-ul nostru

După cele două momente din competiția Mireasa sezon 4, producatorii i-au întrebat pe telespectatori dacă sunt de părere că participanții ar trebui să se abținp de la astfel de gesturi.

”Știind că sunt filmați 24 de ore din 24 și pentru a păstra decența, credeți că concurenții din Casa Mireasa ar trebui să se abțină de la a întreține relații intime?”, este întrebarea din sondajul din 3 noiembrie 2021, de pe site-ul mireasa.a1.ro. Hai să ne spui părerea ta!

Citește și: Gina a renunțat la Seba, deși spunea că vrea să lupte pentru el

Mireasa 2021, sezon 4. Gina a renunțat la Seba, deși spunea că vrea să lupte pentru el... Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, deranjată de apropierile dintre fiul său și doamna Gabi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x