Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au postat Andrada și Victor după ce au fost eliminați

Andrada și Victor au părăsit competiția Mireasa sezon 4 după ce publicul a decis că ei își pot continua povestea de iubire afară, departe de casa unde s-au cunoscut.

Andrada și Victor au părăsit competiția Mireasa sezon 4 după ce publicul a decis că ei își pot continua povestea de iubire afară, departe de casa unde s-au cunoscut

Antena 1

Decizia le-a fost comunicată în timpul Galei din 4 decembrie 2021, atunci când au țipat de fericire pentru că vor putea pleca împreună.

La eliminarea inițială a lui Victor, Andrada a plâns foarte mult de dorul iubitului ei, pe care a avut ocazia să-l audă doar la telefon.

Ce au postat Andrada și Victor după ce au fost eliminați de la Mireasa sezon 4

După ce au intrat în posesia telefoanelor, Andrada și Victor au postat o imagine realizată la revederea lor de la Predeal. La acel moment, concurenta nu mai spera să-l întâlnească pe iubitul său în timp ce se bucura de noaptea la munte câștiga în urma probei Cabinei telefonice.

Însă Victor a făcut tot posibilul să-i fie alături. La revederea lui, Andrada s-a aruncat în brațele alesului și a țipat de fericire.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Replici dure între Andrada și Victor. De ce s-au certat

Pare că momentul le-a rămas întipărit în minte căci ambii au postat aceeași imagine, realizată la restaurant.

Andrada a mai urcat pe contul de Instagram și alte fotografii cu logodnicul său. ”Te iubesc”, a scris ea.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

p>

Cum au ajuns Andrada și Victor să fie eliminați de la Mireasa sezon 4

După eliminarea lui Victor, care a avut loc acum aproximativ o lună, Andrada a suferit enorm și suferința a ambiționat-o să câștige proba Cabinei telefonice. Cu gândul la iubitul ei, concurenta de la Mireasa sezon 4 a rezistat 6 ore alături de Raluca, pe care a învins-o.

Drept recompensă, a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Reacția lui Victor după ce a văzut imaginile cu Anca, buni Lenu și doamna Alina

Cei doi s-au logodit și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4. Decizia lor a fost ca Victor și Andrada să părăsească competiția.

Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 4 decembrie. Cine sunt favoriții publicului... Mireasa 2021, sezonul 4. După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat. Doamna Gabi a avut din nou lacrimi în ochi...
Ultimele știri