Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela a plâns după ce doamna Ioana a numit-o ”remorcă”. Mama fetei a intervenit

Ela de la Mireasa sezon 4 a plâns după ce doamna Ioana a numit-o remorcă. La scurt timp, mama ei a intrat în direct și a rugat-o pe mama lui Petrică să nu o mai jignească pe fiica ei.

colaj de imagini cu ela si ioana de la mireasa sezon 4 Galerie
Ela de la Mireasa sezon 4 a plâns după ce doamna Ioana a numit-o remorcă. La scurt timp, mama ei a intrat în direct și a rugat-o pe mama lui Petrică să nu o mai jignească pe fiica ei | Antena 1

”Simt că nu am aer să respir. Dacă nu spun ce mă doare, nu înseamnă că nu există”, a zis Ela, care a mai adăugat că are dureri fizice și că inima-i bate cu putere.

Într-o discuție cu Alina, tot pe aceeași temă, Ela a afirmat că i se pare ciudat faptul că este vorbită pe la spate.

”Știi ce mi se pare cel mai ciudat? Asta mă face să mă simt așa rău. Stăm în aceeași casă și văd acolo ce vorbește despre mine. Nu-i cer să-și schimbe părerea. E prea devreme. E foarte... să vezi așa niște lucruri nedrepte, să le accepți. Pe de o parte îmi e foarte milă de ea, dar măcar să nu mai zică unele lucruri.”, a mai zis Ela.

Cum s-a apărat doamna Ioana

Ela a explicat, după ce materialul a fost difuzat, că a avut o zi mai proastă și că momentul în care doamna Ioana a jignit-o i-a pus capac.

”Am avut o zi mai proastă. Am văzut și materialul de ieri, mi s-a părut așa jenant. M-am dus la mame să le cer o părere și am văzut pe material că se vorbea despre mine”, a declarat Ela după difuzarea materialului.

Citește și: Carmen și Ion au avut ocazia să vorbească. Ce decizie a luat concurenta în privința lui

Atunci, doamna Ioana nu și-a cerut scuze, dar și-a dat seama că a greșit și i-a spus fetei să nu mai bage în seama ce zice ea.

”Să nu se uite la mine. Să nu mai bage în seamă ce zic. Încerc și eu să nu mai spun. Aici toate mai suntem acolo sus, mai vorbim. Eu cu capul tot acolo, în Maramureș, mai vorbesc”, a explicat doamna Ioana.

Mama Elei, rugăminte pentru doamna Ioana

”Încerc să nu plâng, nu e așa ușor. Plâng de mila Elei. Mami, te rog din suflet, să fii tare, așa cum e Ioana. Doamna Ioana dă dovadă de o tărie ca de piatră. Nu are rost... ce să faci?! Să suferi pentru ce? Petrică merită dragostea ta dacă te iubește. Axează-te pe el, mami. Îl văd că e lângă tine, de aceea încerc să fiu tare. Poate la un moment dat, doamna Ioana își va da seama de absolut tot.

Citește și: Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru

Vreau doar să nu-mi mai văd copilul plângând. O rog din suflet pe doamna Ioana să nu o mai jignească. Doamna Ioana nu o cunoaște, nici nu-i dă voie să se apropie de dânsa. Nu contează așa mult că e brunetă, așa s-a născut. V-ar fi plăcut să vă jignesc băiatul?! M-ați auzit că am zis ceva de Petrică? Am mare încredere în ce a ales Ela.”, a spus și doamna Constantin, mama Elei.

Doamna Ioana i-a promis că-i va lăsa pe cei doi în pace, să facă ce simt.

Mireasa 2021, sezon 4. Carmen și Ion au avut ocazia să vorbească. Ce decizie a luat concurenta în privința lui... Mireasa 2021, sezon 4. Marius și Maria formează un cuplu. Amalia nu a aplaudat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x