Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ionuț susține că el și Adelina au avut o discuție codificată. Ce i-ar fi propus

Ionuț și Adelina ar fi avut o discuție fără camere, care a continuat cu una codificată. El susține că fata de la Mireasa sezon 4 i-ar fi propus să facă un cuplu de complezență.

colaj de imagini cu ionut si adelina de la mireasa sezon 4 Galerie
Ionuț și Adelina ar fi avut o discuție fără camere, care a continuat cu una codificată. El susține că fata de la Mireasa sezon 4 i-ar fi propus să facă un cuplu de complezență | Antena 1

Aflat în casa băieților, Ionuț i-a mărturisit lui Victor că a avut o discuție codificată cu Adelina.

”Am mulți susținători. Hai să facem un cuplu ca să nu câștige Alex. De asta a fugit de lângă mine că eu nu am acceptat. Când a venit, am urcat sus și mi-a zis ”m-ai rămâne valabilă”? Ar face orice să nu câștige Alex. Mi-a zis că i-am dezamăgit susținătorii și că trebuie să faci multe”, a spus Ionuț într-o discuție cu Victor.

Ce spune Adelina despre acuzațiile aduse de Ionuț

”Eu am și spus de nenumărate ori că mi-a spus ceea ce ați văzut pe material. Adelina ar face orice, e părerea mea. Asta mi-a spus și referitor la cuplul lor, cred că s-a întors ca să nu câștige Alex”, a mai adăugat ea.

”Acum de ce minți? Dacă aveam un plan, făceam un cuplu cu el. Nu o să mă căsătoresc aici, anunț asta, să se știe. Nu mă interesează competiția. E foarte repede. Am spus că mă reîntorc dacă va fi cazul. Dacă se prelungea emisiunea... M-am întors nu să mă grăbesc”, a afirmat și Adelina.

”Am încercat să fiu imparțial, nu mă deranjează ce se vorbește. Nu cred să fi fost ceva. Ea mi-ar fi dat ceva de înțeles că e așa”, a adăugat și Seba.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel după ce s-au logodit. Primele concluzii... Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x