Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mama Amaliei a încurajat-o pe concurentă să analizeze subiectiv relația cu John

Mama Amaliei de la Mireasa sezon 4 a sfătuit-o pe fiica lor să renunțe la John pentru că nu-l văd implicat în relației lor. ”Stă ca lemnul lângă tine”, i-a zis aceasta.

colaj de imagini cu amalia si john de la mireasa sezon 4 Galerie
Mama Amaliei de la Mireasa sezon 4 a sfătuit-o pe fiica lor să renunțe la John pentru că nu-l văd implicat în relației lor. ”Stă ca lemnul lângă tine”, i-a zis aceasta | Antena 1

Părinții Amaliei nu sunt încântați de atitudinea lui John față de fiica lor. Mama tinerei a dorit să vorbească cu ea și să-i ofere câteva sfaturi. Ea crede că băiatul nu se implică în relația lor și că nu are un comportament demn de un om îndrăgostit. ”Stă ca un lemn lângă tine”, a subliniat mama Amaliei.

Ce a sfătuit-o mama Amaliei în legătură cu John

”Am cerut să intru să vorbesc cu tine pentru că suntem foarte dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. Ce așteptări ai de la John? Pe ale lui le văd mereu, zice că ești imatură. Nu ne convine ceea ce vedem. Nu îi place nimic din ceea ce faci, stă ca lemnul lângă tine. Ce rost are să continui? Nu-mi place ce văd. Trebuie să fii un pic mai vocală. Tu tot timpul te pui lângă el, el te respinge. Vedem foarte bine ce face.

Să ai grijă, asta nu e o joacă. E conștient că suntem filmați și se comportă cum se comportă. Afară cum se mai comportă? Nu e nimic în regulă din toate astea. De ce tu nu ai pretenții? Nu vrei să vezi nimic din partea lui? Gătiți împreună, te repezește. Nici două luni de relație și sunteți ca șoarecele și pisică. Nu o să-și revină niciodată. Cere de la tine să fii matură, dar el nu.”, a zis mama Amaliei.

Reacția lui John după ce a auzit părerea mamei Amaliei

”Îi respect părerea. Eu sunt o persoană care nu exteriorizez sentimentele prin pupici sau chestii care denotă că iubești pe cineva. Sunt o persoană mai rece. Știu cum sunt, dacă Amalia și mama ei vor ajunge să mă cunoască o să-și schimbe părerea.”, a spus John.

Mireasa 2021, sezon 4. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. Una dintre fete a rezistat 6 ore... Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a părăsit de urgență casa Mireasa. Un deces fulgerător în familie e motivul plecării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x