Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a părăsit de urgență casa Mireasa. Un deces fulgerător în familie e motivul plecării

Aseara, la Mireasa Capriciile iubirii, Adelina a fost invitata Gabrielei Cristea alături de Seba, iubitul ei. Cei doi au venit pentru a discuta un subiect sensibil din viața blondinei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a părăsit de urgență casa Mireasa. Un deces fulgerător în familie e motivul plecării Galerie
Adelina a primit un telefon de la mama sa și a fost anunțată că unchiul ei, fratele mamei, a decedat subit | Antena 1

Adelina a primit un telefon de la mama sa și a fost anunțată că unchiul ei, fratele mamei, a decedat subit. Acesta a lăsat în urmă două fetițe, iar Adelina este pur și simplu devastată.

Adelina a părăsit de urgență casa Mireasa

Gabriela Cristea i-a adresat condoleanțe, însă concurenta nu a găsit puterea să discute despre acest subiect. Cu lacrimi în ochi, ea a decis să nu vorbească despre ceea ce se întâmplă în familia sa și a spus clar și răspicat că are nevoie să plece din competiție pentru a le fi alături celor dragi ei.

Mama sa a rugat-o să plece acasă pentru că familia trece prin clipe dificile. Seba i-a fost mereu alături, a ținut-o în brațe și i-a oferit cele mai bune sfaturi.

Situația excepțională a fost tratată cu diplomație de către Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a anunțat-o pe concurentă că poate pleca acasă azi și că nu se știe dacă mai poate reveni în competiție, ca să-și ducă mai departe relația cu Sebastian.

Doliul din familia Adelinei a curmat parcursul competițional al concurentei.

Mama lui Seba a intrat în casa Mireasa

Pe de altă parte, tot aseară, mama lui Seba a intrat în competiție pentru a-i susține și a le lua apărarea în fața celor din competiție. Doamna Margareta a venit în casa Mireasa în urma rugăminții fiului ei pe AntenaPLAY din urmă cu câteva zile.

Atât Adelina, cât și Seba, au fost foarte fericiți să o vadă pe doamna Margareta, dar din păcate Adelina nu a avut prea mult timp să discute cu dumneaei din cauza faptului că a plecat spre Timișoara.

Mireasa 2021, sezon 4. Mama Amaliei a încurajat-o pe concurentă să analizeze subiectiv relația cu John... Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au primit o scrisoare misterioasă. Conținutul controversat i-a dat de gândit concur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x