Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba s-a supărat după ce Gabi l-a jignit: Tu închide gura, bine?!

Doamna Magdalena, mama lui Seba de la Mireasa sezon 4, s-a supărat pentru că Gabi, confidenta fiului său, l-a numit ”prost”.

adelina si seba de la mireasa sezon 4 in platoul mireasa capriciile iubirii Galerie
Doamna Magdalena, mama lui Seba de la Mireasa sezon 4, s-a supărat pentru că Gabi, confidenta fiului său, l-a numit ”prost” | Antena 1

”Nu îmi place absolut deloc ce se întâmplă în casă. În primul rând, vreau să încep cu copiii, cu Seba și Adelina. După aceea continui cu Gabi. În primul rând, am intervenit ca să-mi exprim bucuria și să-i văd pe Adelina și pe Seba împreună. Vreau să vă asigur pe amândoi că sunt extrem de fericită să trăim împreună cu ei, prin intermediul televizorului, toată bucuria. Am niște emoții, îmi tremură stomacul.

Emoția pură și intensă a poveștii lor de dragoste... suntem cu toții emoționați, suntem 100% alături de ei, îi sprijinim. Îi rog pe amândoi să nu bage în seamă răutățile din casă deși Adelina a fost acuzată de cei din casă că a intrat pentru Ionuț și s-a apropiat de Seba.

Vreau să vă reamintesc că și Ionuț a intrat pentru Adelina și nu s-a apropiat de ea. Ionuț, în seara cu petrecerea de sâmbătă, a avut grijă de Alina, nicidecum de Adelina.”, a spus mama lui Seba, doamna Margareta.

Citește și: Îmbrânceli între Seba și Ion după ce ultimul a avut un gest nepotrivit față de Adelina

Ce i-a spus mama lui Seba lui Gabi

În acel moment, doamna Gabi a spus că Ionuț și Alina nu au nicio legătură. Atunci, doamna Margareta s-a enervat: ”Gabi, tu închide gura, bine?! Deci, în primul rând, pe tine sunt foarte supărată. Eu nu mi-am permis să fac ”prost” copilul nimănui, să știi, niciodată. Tu, în văzul tuturor, având în vedere că eu te-am trimis pe spinarea mea ca să ai grijă de copilul meu, tu ai grijă de Alex și Ana.

Tu aseară când mâncai la masă cu Alex și cu Ana, de ce nu i-ai chemat pe Sebi și Adelina? Scuză-mă, să-ți fie rușine. Să nu te mai prind în preajma copilului meu niciodată. Dacă Sebi lasă garda jos și mai vorbește cu tine, efectiv de la mine tu ești o femeie terminată. Sincer îți spun, în față. Nu te mai apropia de Sebi.

Citește și: De ce s-a orientat Adelina către Seba, deși a susținut că se întoarce pentru Ionuț

Tu vezi-ți de Alina și Alex că ai intrat în casă cu Sebi și te-ai cuplat cu Alex și cu Ana. I-ai susținut pe ei, pe copilul meu nu l-ai susținut niciodată. L-ai făcut azi și prost. Hai, știi ce, pa.”

Mireasa 2021, sezon 4. Îmbrânceli între Seba și Ion după ce ultimul a avut un gest nepotrivit față de Adelina... Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au sărutat. Ce au răspuns la întrebarea dacă formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x