Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Marius și Maria formează un cuplu. Amalia nu a aplaudat

Maria și Marius de la Mireasa sezon 4 s-au declarat un cuplu în ediția din 19 octombrie 2021. Deși tare vorbăreț când se afla doar în preajma iubitei sale, în live i-a fost greu să vorbească.

colaj de imagini cu amalia, marius si maria de la mireasa sezon 4 Galerie
Maria și Marius de la Mireasa sezon 4 s-au declarat un cuplu în ediția din 19 octombrie 2021. Deși tare vorbăreț când se afla doar în preajma iubitei sale, în live i-a fost greu să vorbească | Antena 1

În livingul băieților, pe canapea, Marius o tachina pe Maria. La scurt timp, s-a gândit să o întrebe dacă vor să se declare un cuplu.

Curioasă, concurenta a vrut să știe dacă asta ar schimba ceva între ei. El a negat, iar Maria a părut mai încântată.

Cu toate acestea, i-a mărturisit că a auzit de la mai multe perechi că viața lor s-a schimbat după oficializarea relațiilor și nu în bine.

Maria și Marius sunt oficial un cuplu

După difuzarea materialului, Maria și Marius au fost întrebați dacă formează un cuplu. ”Eu nu mai zic nimic”, a spus fiul doamnei Eugenia, în timp ce acesta a zis un ”Da” clar.

Nici Maria nu a vrut să ia cuvântul, însă în cele din urmă s-au declarat o pereche. Este cel de-al patrulea cuplu din casa Mireasa sezon 4, alături de Ana- Alexandru, Ela -Petrică, Andrada- Victor.

Citește și: Ela a plâns după ce doamna Ioana a numit-o ”remorcă”. Mama fetei a intervenit

La auzul vorbelor, Amalia a ridicat din sprânceană și nu a aplaudat împreună cu restul concurenților.

Ce afirma doamna Eugenia despre Maria

În urmă cu câteva săptămâni, doamna Eugenia a explicat și de ce nu o vrea pe Maria în preajma lui Marius: ”Eu o cunosc pe Maria, stând cu ea în casă, e și zodia mea, pune suflet și, exact cum spuneam, el nu a venit să se însoare și nu voiam să fie ea rănită. Cam asta am vrut eu să-i spun.”.

Doamna Eugenia consideră că Marius nu e potrivit pentru Maria: ”Nu ar fi fost el bun pentru o relație cu Maria. O cunosc și are alte așteptări. Dacă tot s-a apropiat puțin de Amalia, mi se par mai compatibili puțin. Sunt puțin mai rebeli. Nu am spus că nu-mi place Maria. Îmi place foarte mult și Maria”.

Citește și: Carmen și Ion au avut ocazia să vorbească. Ce decizie a luat concurenta în privința lui

Mireasa 2021, sezon 4. Ela a plâns după ce doamna Ioana a numit-o ”remorcă”. Mama fetei a intervenit... Mireasa 2021, sezon 4. Ion, dezamăgit de felul în care Raluca vorbește despre el după despărțire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x