Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, Ela și doamna Ioana au câștigat task-ul cu roast

Concurenții de la Mireasa sezon 4 s-au distrat pe cinste la ultima probă. Pe perechi, ei și-au făcut roast-uri și au profitat de acest lucru ca să se atace.

petrica, ela si doamna ioana de la mireasa sezon 4 Galerie
Concurenții de la Mireasa sezon 4 s-au distrat pe cinste la ultima probă. Pe perechi, ei și-au făcut roast-uri și au profitat de acest lucru ca să se atace | Antena 1

Ionuț, Seba și Alina au fost primii care au făcut roast. Glumele lor acide au trezit antipatii, dar au smuls și râsete.

Cuplurile au continuat în aceeași manieră. La final, printre cei mai apreciați au fost Victor, Petrică, Seba. Tinerii și-au făcut singuri textul și Andrei Garici împreună cu un coleg au ales câștigătorii.

Petrică, doamna Ioana și Ela au fost câștigătorii. Însă acest lucru a trezit supărarea celorlalți concurenți. Cel mai vocal a fost Ion, care crede că Petrică a câștigat pentru că a râs singur la glumele lui și pentru că a numit-o ”prostă” pe doamna Ioana.

Cei doi au primit ca premiu dreptul de a dormi împreună în această seară.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Replici dure între Andrada și Victor. De ce s-au certat

Pe 1 decembrie 2021 ai mai mult roast la Antena 1

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast, difuzată de ziua României, de la ora 16:00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Reacția lui Victor după ce a văzut imaginile cu Anca, buni Lenu și doamna Alina

Mireasa 2021, sezon 4. Reacția lui Victor după ce a văzut imaginile cu Anca, buni Lenu și doamna Alina... Mireasa 2021, sezon 4. Replici dure între Andrada și Victor. De ce s-au certat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x