Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Victor a vorbit cu Andrada după scandalul monstru cu Adelina

Andrada și Adelina și-au aruncat cuvinte grele. Totul s-a întâmplat după ce concurenta a afirmat că se bucură pentru că Victor a fost eliminat de la Mireasa sezon 4.

Andrada și-a ieșit din minți după ce a auzit afirmațiile Adelinei, cea pe care a întâmpinat-o cu bucurie când a reintrat în competiția Mireasa sezon 4.

De aici a pornit un scandal monstru, în care ambele fete și-au spus cuvinte grele. În vreme ce Adelina a atacat-o pe Andrada și a numit-o ”videochatistă”, Andrada a amenințat-o cu bătaia și a catalogat-o drept ”obosită”.

În urma replicilor dure, Andrada a petrecut restul emisiunii pe terasă.

Ce i-a spus Victor Andradei după scandalul cu Adelina

”Te rog să fii puternică. Te rog să te liniștești. O să fie bine, îți promit. Trebuie doar să fii puternică și să ai încredere în mine. Nu strica nimic de acolo, obiecte ce țin de producție. Și mie îmi e dor de acasă. Gândește-te ce greu e pentru mine.

Citește și: Adelina și Seba s-au sărutat. Ce au răspuns la întrebarea dacă formează un cuplu

Am văzut tot, cum te-a înțepat Adelina. Numai un om fără caracter se poate bucura. E un Dumnezeu sus. (...) Eu sunt acasă, liniștit. Abia aștept să te văd, să fii cu mine. Nu m-am văzut cu nicio femeie. Mă bucur că nu sunt acasă că ieșea urât. Abia aștept să te văd, mi-e dor rău de tine”, a zis Victor.

În timp ce-l asculta pe Victor, Andrada plângea ca un copil mic. În zadar a încercat iubitul ei să o liniștească căci durerea provocată de eliminarea lui o împiedica să fie calmă.

”Nu mai am poftă de mâncare, nu mai am poftă de nimic”, a zis Andrada.

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au sărutat. Ce au răspuns la întrebarea dacă formează un cuplu... Mireasa 2021, sezon 4. Ela s-a supărat pe băieți pentru glumele nesărate la adresa lui Petrică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x