Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au sărutat. Ce au răspuns la întrebarea dacă formează un cuplu

Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 s-au sărutat. Cei doi au anunțat pe data de 17 noiembrie 2021 că sunt un cuplu.

colaj de imagini cu adelina si seba de la mireasa sezon 4 Galerie
Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 s-au sărutat. Cei doi au anunțat pe data de 17 noiembrie 2021 că sunt un cuplu | Antena 1

Adelina de la Mireasa sezon 4 și Seba au primit cadouri din partea susținătorilor. Cei doi se aflau pe terasă și la despărțire s-au sărutat. Deși s-au tachinat și fata susținea că a fost un pupic și nu un sărut, Seba a rugat-o să fie mai hotărâtă și asumată.

La scurt timp după acel moment, Seba a mers la cameră și a rugat-o pe mama lui, doamna Magdalena, să intre în emisiune pentru el. Concurentul de la Mireasa a afirmat că, indiferent de timpul pe care-l va mai petrece în competiție, speră să se poată baza pe sprijinul mamei.

”Consider că mama mea m-ar susține din toate punctele de vedere și cu siguranță îmi va da o putere. Nu vreau să intru în discuții, las lucrurile să se așeze. Nu vreau să pornesc discuții de genul, nu am treabă. Știam că mama mea lucrează. Doamne ajută să am un răspuns de la ea”, a zis Seba.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Victor a vorbit cu Andrada după scandalul monstru cu Adelina

Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 sunt un cuplu

După difuzarea materialului cu sărutul lor, Adelina și Seba au fost întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu. Inițial, cei doi au spus că vor să mai aștepte până să dea un răspuns, semn că nu au avut timp să vorbească despre statusul relației lor.

Totuși, ei s-au înțeles din priviri și s-au declarat un cuplu. Astfel, Adelina și Seba formează cel de-al șaselea cuplu din casa Mireasa sezon 4.

”Am decis să ne întrebați mâine. Suntem un cuplu”, a zis Seba.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ela s-a supărat pe băieți pentru glumele nesărate la adresa lui Petrică

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba s-a supărat după ce Gabi l-a jignit: Tu închide gura, bine?!... Mireasa 2021, sezon 4. Victor a vorbit cu Andrada după scandalul monstru cu Adelina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x