Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina i-a spus tot despre trecutul ei lui Alin. Ce au discutat cei doi la un ultim date

Adelina și Alin au mers la un date, ultimul dintre cei doi pentru a lămuri ceea ce s-a întâmplat între ei în ultimele zile.

Adelina i-a spus tot despre trecutul ei lui Alin Galerie
Adelina și Alin au mers la un date, ultimul dintre cei doi pentru a lămuri ceea ce s-a întâmplat între ei în ultimele zile | Antena 1

Adelina i-a spus că a mai trecut o poveste de genul acesta și în trecut și îi pare rău că nu a luptat atunci.

Concurenta s-a confesat în fața lui Alin chiar și despre bărbatul despre care spune că a obligat-o să presteze servicii pentru serviciile de streamimg pentru adulți.

Orgoliile sunt mari de ambele părți. Adelina spune că Alin este condus de mama și sora sa și că cele două i-au spus de fapt că nu este fericit cu ea. Alin i-a spus că nici părinții Adelinei nu au fost de acord cu relația lor.

Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată

Doamna Daniela: "Dacă se mai dă Adelina pe lângă el, chiar e bleg."

Concurenta a fost pusă la colț de doamna Daniela și s-au aruncat cuvinte grele. De ambele părți impulsivitatea este cea care dictează. Chiar și Maria a spus că nu așa se procedează cu un bărbat și că insistențele Adelinei nu sunt tocmai de dorit.

Adelina spune și ea acum că a procedat greșit, iar acum este mult mai calmă decât de obicei. Aceasta insistă foarte mult să petreacă o noapte la un hotel din București cu Alin pentru a clarifica lucrurile dintre ei, dar nici familia lui Alin și nici părinții ei nu sunt de acord cu acest lucru.

Adelina a tot insistat să meargă la hotel cu Alin, dar doamna Daniela a spus că ea nu este de acord cu acest lucru. Mama lui Alin a spus că ea o preferă pe Alina în viața fiului ei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce s-a întâmplat între Liviu și Maria. De ce au ajuns la despărțire... Mireasa 2021, sezonul 3. Radu este noul concurent din casa Mireasa. Cum l-au primit concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x