Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin i-a povestit Cosminei detalii de la petrecere

Atunci când Alin vorbea și detalia, Cosmina s-a enervat foarte tare, iar doamna Daniela a intervenit și i-a spus că exagerează.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin i-a povestit Cosminei detalii de la petrecere Galerie
De la o discuție pe canapea, Alin s-a apucat să povestească ce s-a întâmplat la petrecerea Burlacilor

Mama lui Alin i-a fetei că nu se comportă cum trebuie și că a luat-o pe urmele Mariei și al Adelinei.

Alin i-a povestit Cosminei detalii de la petrecere

Alin și Cosmina au discutat mai apoi în cameră, pe îndelete. După ce și-au rezolvat disputa între patru ochi, cei doi au dormit împreună, îmbrățișați.

Doamna Daniela este în continuare supărată, iar în emisia live a afirmat că a început să se comporte ca Adelina. Cosmina a spus că ea dorește să termine această discuție și că deși nu este deloc geloasă, nu are cum să nu fie deranjată de comportamentul lui Alin.

Prima reacție a Adelinei după dansul lui Alin cu animatoarea

Alin a dansat la o petrecere, cu o animatoare, imediat după ce Adelina a părăsit competiția Mireasa. Imaginile au putut fi văzute pe AntenaPlay, iar aceasta a reacționat imediat. Este vorba tot despre Nicole, cea pe care a întâlnit-o și acum la petrecerea Burlacilor.

După gestul său, Alin ar fi fost critcat în mediul online, iar Adelina a avut o reacție vizavi de cuvintele rele care i s-au adresat iubitului ei: "Vă rog din suflet să nu îl mai judecați și blamați pe Alin pentru petrecerea de sîmbătă seara! Nu a făcut nimic deplasat, a fost un simplu dans cu o animatoare. Asta nu dovedește că nu m-ar iubi sau că nu ar suferi din cauza eliminării mele. Știu prea bine că în sinea lui se consumă și îl doare, dar nu o arată. Fiți puțin mai raționali și nu mai trageți concluzii pripite", a scris Adelina pe InstaStory.

De asemenea, după ce a iețit din casa Mireasa, Adelina a postat un mesaj emoționant pentru Alin, în mediul online: "Cel mai drag suflet! Deja mi-e dor de tine...". Fosta concurentă a postat și o fotografie în care apare îmbrățișată cu iubitul său.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Andreea și-au aruncat acuzații grave. Ce și-au spus cele două concurente... Mireasa 2021, sezonul 3. Cum au petrecut băieții la petrecerea burlacilor: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x