Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum au petrecut băieții la petrecerea burlacilor: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”

Băieții au petrecut la piscină, cu aproximativ o săptămână înainte de Marea Finală de la Mireasa.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum au petrecut băieții la petrecerea burlacilor: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place” Galerie
Băieții au avut parte de petrecerea burlacilor | Antena 1

Băieții au avut parte de petrecerea burlacilor. La început au băut shot-uri ca băieții și s-au bucurat de candy bar, iar apoi au apărut și câteva fete, în costume de baie și tocuri, care au întreținut atmosfera.

La începutul petrecerii, Liviu și Alin nu voiau să intre în piscină și să-și dea tricourile jos, pentru că, spun ei, nu sunt mândri de abdomele lor. Odată cu venirea fetelor, atmosfera s-a mai detensionat. „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, a spus Marian când le-a văzut pe cele alături de care urmau să petreacă la petrecerea burlacilor.

Dacă Blaze, Marian și Liviu nu a acceptat invitația la dans a fetelor, Alin și Bogdan au interacționat mai mult cu tinerele.

Printre fetele invitate la petrecerea Burlacilor s-a numărat și Catrina, fosta concurentă de la Burlacul.

Cum au comentat concurenții Mireasa petrecerea burlacilor

În timpul galei concurenții au comentat imaginile de la petrecerea burlacilor.

Blaze a explicat că nu se simte bine ca atunci când este într-o relație să danseze cu altcineva, motivându-și astfel reticența în privința invitatelor de la piscină.

Alin a dansat cu fetele pe care chiar le-a complimentat. Iubitul Cosmieni i-a spus uneia dintre fete că ar eochi frumoși, iar pe alta a tins-o pe abdomen, complimentându-i silueta. Chiar dacă nu se însoară, Alin a mărturisit că s-a distrat pe cinste la petrecerea burlacilor.

După petrecere, Maria a menționat că a fost nemulțumită de faptul că Liviu a consumat cam mult alcool, din punctul ei de vedere. Iubitul său a ținut să precizeze că nu a fost „beat”, ci doar euforic.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină

Când are loc Finala Mireasa sezon 3

Marea Finală Mireasa sezon 3 va avea loc pe data de 1 august 2021. Simona Gherghe a făcut anunțul pe data de 1 iulie 2021.

"Este un sezon care a avut un parcurs extraordinar. Cei care vor să-și unească destinele o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august", a afirmat atunci Simona Gherghe.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin i-a povestit Cosminei detalii de la petrecere... Mireasa 2021, sezonul 3. Mădălina și Radu, invitați în gală. Ce mai fac și ce detalii au dat despre nuntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x