Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Anunțul Simonei Gherghe la final de emisiune. Ce se va întâmpla cu îndrăgostiții din casa Mireasa

Simona Gherghe a făcut anunțul la finalul emisunii de azi. Acesta a luat rând pe rând cuplurile și le-a întrebat dacă își vor depune actele pentru a se căsători în marea finală din data de 1 august 2021.

Mireasa sezonul 3 se va termina pe data de 1 august 2021, iar până în momentul în care vor ieși din casă, ușile casei rămân deschise.

Anunțul Simonei Gherghe

Toți concurenții s-au bucurat și au aplaudat decizia celor din producția emisiunii. Cuplurile își doreau tare mult ca acest lucru să se întâmple de ceva timp, însă în fiecare seară băieții plecau la casa lor, iar fetele rămâneau cu mamele.

După ce au discutat acasă cu cei din familie despre decizia de a se căsători în casa Mireasa, concurenții au declarat că se vor căsători în competiție: singurul cuplu care nu face pasul cel mare în finala din data de 1 august este cel format din Alin și Cosmina.

Cei doi sunt împreună doar de o săptămână, se îndrăgesc foarte mult, dar este încă prea repede să se căsătorească.

Anamaria și Bogdan, speriați de căsătorie

Anamaria și Bogdan au afirmat că se vor căsători și ei în Finala Mireasa sezon 3. Deocamdată, cei doi formează un cuplu, dar nu sunt siguri pe sentimentele lor.

”Cred că ne-am obosit gândul cu asta. Ne-am simțit câteodată presați de discuțiile despre căsătorie. Ce va fi va fi, nu mai calculăm.”, a spus Anamaria după difuzarea materialului.

Anamaria și Bogdan s-au logodit într-un loc magic. Anamaria credea că merge în oraș cu doamna Ioana și s-a emoționat toată când a apărut Bogdan la cina lor. ”Ce frumos ești. Mă faci să-mi fac filme”, a spus ea.

După ce au stat de vorbă, cei doi au dansat în timp ce în spatele lor își făcea magia Donia Sax.

”Așa moment, iubire, trebuie să recunosc că m-ai surprins.”, a spus Anamaria după dansul lor.

La câteva clipe, pe masă a apărut o tavă cu inelul de logodnă. Bogdan s-a ridicat și s-a așezat în genunchi în fața alesei lui.

”N-ai ideea cum te iubesc și cum mă facă să mă simt. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o Bogdan și Anamaria a răspuns ”DA” cu entuziasm. Ea l-a îmbrățișat strâns și Bogdan s-a amuzat că nici măcar nu a apucat să-i pună inelul. Reporterul emisiunii i-a anunțat că vor petrece o noapte la hotel, spre fericirea Anamariei care s-a țipat de fericire. Reacția ei l-a amuzat pe logodnicul său.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin și Cosmina, planuri de căsătorie. Declarațiile celor doi ... Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan, o relație încordată. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x