Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin și Cosmina, planuri de căsătorie. Declarațiile celor doi 

Tot la petrecerea de sâmbătă seara, Cosmina și Alin au vorbit despre planurile lor de viitor. Cosmina a spus că a intrat în casă fără așteptări, iar Alin nu se gândea să mai facă un alt cuplu după Adelina.

Discuția despre căsătorie a pornit de la faptul că ziua de naștere a lui Alin este pe data de 1 august, ziua în care este și Marea Finală a sezonului 3. Acesta a spus atunci că i-ar plăcea să se căsătorească de ziua lui.

Alin și Cosmina, planuri de căsătorie

Cosmina are 23 de ani, Alin are 25 de ani, iar ei consideră că au vârsta potrivită pentru a face marele pas împreună. E un lucru însă care îl împiedică pe concurent să facă pasul cel mare: că nu are casa lui, lucru care nu o interesează deloc pe iubita sa.

Simona Gherghe a început discuția în emisia live de azi, iar Alin a spus că dacă se cunoșteau mai devreme, probabil se căsătoreau și eu în emisiune, însă acum timpul este prea scurt pentru a face un pas atât de important.

Cosmina și Alin au discutat și despre o posibilă plecare la Londra. Tănăra trebuie să dea licența în luna septembrie la Londra și vor merge acolo pentru o perioadă ca ea să-și finalizeze studiile. Doamna Daniela este foarte fericită pentru cei doi și abia așteaptă să iasă afară ca să-și trăiască relația la intensitate maximă.

Alin și Cosmina s-au sărutat în live

Alin și Cosmina de la Mireasa sezon 3 s-au sărutat în emisiunea live, după ce fata a primit confirmarea că familia sa este de acord cu tot ce o face fericită.

În direct a intrat, prin intermediul telefonului, verișoara Cosminei care a dat de înțeles că îi place de Alin și a sfătuit-o pe fată să facă ce simte. Imediat, Alin s-a lăsat purtat de sentimente și a sărutat-o pe Cosmina, în direct. Ceilalți concurenți au aplaudat și s-au bucurat pentru pasul celor doi. Și doamna Daniela a părut fericită și uimită de faptul că Alin a decis să o sărute pe Cosmina, deși spunea că nu vrea să facă un cuplu.

Alin de la Mireasa sezon 3 a afirmat în emisia din 6 iulie 2021 că vrea să se despartă de Adelina prin intermediul telefonului. La doar câteva ore distanță, ajutat de staff-ul emisiunii, iubita sa a fost apelată.

”A văzut în live și nu o să răspundă la telefon. Nu o să zică să fac ce vreau, o să zică: Renunți la tot?!”, a spus Alin într-o discuție cu ceilalți concurenți.

Și chiar asta s-a întâmplat. Adelina nu a răspuns la telefon, așa că Alin i-a transmis un mesaj prin intermediul camerei.

”Mi-am dorit să vorbesc cu Adelina, nu a răspuns. A dat ocupat. (...) Vreau doar să mă asigur că ești bine și că totul e în regulă. Îmi pare rău de toată situația creată. Cred că cel mai bine ar fi să ne despărțim. Nu am putut să mă apropii de tine și să te iubesc. Nu cred că aș ajunge niciodată să te iubesc așa cum meriți. Asta am vrut să-ți transmis. Îmi pare rău că nu ai răspuns și sper să fii bine în continuare.”, a fost o parte din mesajul lui Alin pentru Adelina.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze au discutat despre căsătorie. Ce decizie au luat cei doi... Mireasa 2021, sezonul 3. Anunțul Simonei Gherghe la final de emisiune. Ce se va întâmpla cu îndrăgostiții din casa Mirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x