Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă

Adelina este deranjată de atitudinea Alinei față de ea și de Alin. Discuția dintre doamna Daniela și Adelina l-a făcut pe Alin să discute din nou cu mama sa.

Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă Galerie
Adelina este deranjată de atitudinea Alinei față de ea și de Alin | Antena 1

Doamna Daniela i-a făcut ieri în ciudă Adelinei după ce Alina l-a cerut pe Alin la date. Cearta dintre cele două a atras atenția tuturor, iar Adelina chiar a cerut medic din cauza unui atac de panică.

Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă

Cei doi foști iubiți au avut o discuție la ceas de seară, iar Adelina i-a spus lui Alin că încă are sentimente față de el și că uneori simte nevoie să-l ia în brațe. Nu face acest lucru din respect față de el și pentru că i-a promis că va încerca să-l evite pe cât de mult posibil.

Concurenta a plâns și a mărturisit că aceste ultime zile au consumat-o foarte mult în ultimul timp și că de multe ori ajunge să adoarmă fără să-și dea seama. Alin a rugat-o să uite de toate aceste lucruri care o afectează și să fie liniștită pentru că el vrea să o vadă fericită.

Doamna Daniela a urmărit imaginile fără să mai spună ceva.

Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară

Alin și Adelina nu mai formează un cuplu, dar doamna Daniela tot nu-și găsește liniștea. Aceasta a avut o discuție cu fiul ei.

Alin a rugat-o pe mama sa să îi dea pace Adelinei și să nu o mai bage deloc în seamă. După toate aceste discuții, doamna Daniela și Adelina și-au aruncat din nou cuvinte grele într-una dintre pauzele de publicitate ale emisiunii de ieri.

După ce Alina a spus că vrea să meargă la o întâlnire cu Alin, Adelina a răbufnit. Doamna Daniela i-a luat apărarea Alinei, iar de aici și până la o ceartă în toată regula nu a mai fost decât un pas.

"Chiar mă bucur. Uite, cinci kilograme pun pe mine acum."

Costinela a scos-o pe Adelina afară, pe terasă, iar Maria a fost cea care a spus despre Alina că a venit doar ca să bage râcă în casă. În următoarea pauză cearta a continuat, iar Adelina a fost extrem de deranjată de gestul doamnei Daniela.

Alin a rugat-o din nou pe mama sa să tacă și să nu o mai jignească pe Adelina. Concurenta a ieșit din emisiune și a cerut medicul. Aceasta a stat sub supraveghere. Alin a cerut din nou în emisiunea de azi ca niciuna dintre ele să nu mai creeze discuții tensionate. Toate fetele sunt de părere că Alina este rea și vrea doar să o provoace pe Adelina.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a intervenit în direct prin telefon. Ce a rugat-o pe fiica sa... Mireasa 2021, sezonul 3. Încălcare de regulament în casa Mireasa în ediția din 7 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x