Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă

Adelina este deranjată de atitudinea Alinei față de ea și de Alin. Discuția dintre doamna Daniela și Adelina l-a făcut pe Alin să discute din nou cu mama sa.

Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă Galerie
Adelina este deranjată de atitudinea Alinei față de ea și de Alin | Antena 1

Doamna Daniela i-a făcut ieri în ciudă Adelinei după ce Alina l-a cerut pe Alin la date. Cearta dintre cele două a atras atenția tuturor, iar Adelina chiar a cerut medic din cauza unui atac de panică.

Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă

Cei doi foști iubiți au avut o discuție la ceas de seară, iar Adelina i-a spus lui Alin că încă are sentimente față de el și că uneori simte nevoie să-l ia în brațe. Nu face acest lucru din respect față de el și pentru că i-a promis că va încerca să-l evite pe cât de mult posibil.

Concurenta a plâns și a mărturisit că aceste ultime zile au consumat-o foarte mult în ultimul timp și că de multe ori ajunge să adoarmă fără să-și dea seama. Alin a rugat-o să uite de toate aceste lucruri care o afectează și să fie liniștită pentru că el vrea să o vadă fericită.

Doamna Daniela a urmărit imaginile fără să mai spună ceva.

Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară

Alin și Adelina nu mai formează un cuplu, dar doamna Daniela tot nu-și găsește liniștea. Aceasta a avut o discuție cu fiul ei.

Alin a rugat-o pe mama sa să îi dea pace Adelinei și să nu o mai bage deloc în seamă. După toate aceste discuții, doamna Daniela și Adelina și-au aruncat din nou cuvinte grele într-una dintre pauzele de publicitate ale emisiunii de ieri.

După ce Alina a spus că vrea să meargă la o întâlnire cu Alin, Adelina a răbufnit. Doamna Daniela i-a luat apărarea Alinei, iar de aici și până la o ceartă în toată regula nu a mai fost decât un pas.

"Chiar mă bucur. Uite, cinci kilograme pun pe mine acum."

Costinela a scos-o pe Adelina afară, pe terasă, iar Maria a fost cea care a spus despre Alina că a venit doar ca să bage râcă în casă. În următoarea pauză cearta a continuat, iar Adelina a fost extrem de deranjată de gestul doamnei Daniela.

Alin a rugat-o din nou pe mama sa să tacă și să nu o mai jignească pe Adelina. Concurenta a ieșit din emisiune și a cerut medicul. Aceasta a stat sub supraveghere. Alin a cerut din nou în emisiunea de azi ca niciuna dintre ele să nu mai creeze discuții tensionate. Toate fetele sunt de părere că Alina este rea și vrea doar să o provoace pe Adelina.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a intervenit în direct prin telefon. Ce a rugat-o pe fiica sa... Mireasa 2021, sezonul 3. Încălcare de regulament în casa Mireasa în ediția din 7 mai...
Video Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Joi, 21.09.2023, 16:57
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Doamna Anina i-a adus injurii Biei în casa Mireasa, iar în emisia live de pe 21 septembrie 2023 prezentatoarea Simona Gherghe a intervenit pentru a-i atrage atenția mamei lui Robert.

Joi, 21.09.2023, 14:44
Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui și a Izabelei. Iată cum a fost surprinsă micuța alături de mama ei.

Joi, 21.09.2023, 13:20
Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Lacrimi și tenisiuni în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. În emisia de pe 20 septembrie 2023, doamna Anina a amai avut niște comentarii la adresa Biei, iar sora concurentei a intrat în direct.

Joi, 21.09.2023, 11:28
Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Andreea și Ionuț, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi publică des imagini împruenă în ipostaze apropiate.

Miercuri, 20.09.2023, 17:46
x