Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă

Adelina este deranjată de atitudinea Alinei față de ea și de Alin. Discuția dintre doamna Daniela și Adelina l-a făcut pe Alin să discute din nou cu mama sa.

Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă Galerie
Adelina este deranjată de atitudinea Alinei față de ea și de Alin | Antena 1

Doamna Daniela i-a făcut ieri în ciudă Adelinei după ce Alina l-a cerut pe Alin la date. Cearta dintre cele două a atras atenția tuturor, iar Adelina chiar a cerut medic din cauza unui atac de panică.

Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă

Cei doi foști iubiți au avut o discuție la ceas de seară, iar Adelina i-a spus lui Alin că încă are sentimente față de el și că uneori simte nevoie să-l ia în brațe. Nu face acest lucru din respect față de el și pentru că i-a promis că va încerca să-l evite pe cât de mult posibil.

Concurenta a plâns și a mărturisit că aceste ultime zile au consumat-o foarte mult în ultimul timp și că de multe ori ajunge să adoarmă fără să-și dea seama. Alin a rugat-o să uite de toate aceste lucruri care o afectează și să fie liniștită pentru că el vrea să o vadă fericită.

Doamna Daniela a urmărit imaginile fără să mai spună ceva.

Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară

Alin și Adelina nu mai formează un cuplu, dar doamna Daniela tot nu-și găsește liniștea. Aceasta a avut o discuție cu fiul ei.

Alin a rugat-o pe mama sa să îi dea pace Adelinei și să nu o mai bage deloc în seamă. După toate aceste discuții, doamna Daniela și Adelina și-au aruncat din nou cuvinte grele într-una dintre pauzele de publicitate ale emisiunii de ieri.

După ce Alina a spus că vrea să meargă la o întâlnire cu Alin, Adelina a răbufnit. Doamna Daniela i-a luat apărarea Alinei, iar de aici și până la o ceartă în toată regula nu a mai fost decât un pas.

"Chiar mă bucur. Uite, cinci kilograme pun pe mine acum."

Costinela a scos-o pe Adelina afară, pe terasă, iar Maria a fost cea care a spus despre Alina că a venit doar ca să bage râcă în casă. În următoarea pauză cearta a continuat, iar Adelina a fost extrem de deranjată de gestul doamnei Daniela.

Alin a rugat-o din nou pe mama sa să tacă și să nu o mai jignească pe Adelina. Concurenta a ieșit din emisiune și a cerut medicul. Aceasta a stat sub supraveghere. Alin a cerut din nou în emisiunea de azi ca niciuna dintre ele să nu mai creeze discuții tensionate. Toate fetele sunt de părere că Alina este rea și vrea doar să o provoace pe Adelina.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a intervenit în direct prin telefon. Ce a rugat-o pe fiica sa... Mireasa 2021, sezonul 3. Încălcare de regulament în casa Mireasa în ediția din 7 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x