Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a intervenit în direct prin telefon. Ce a rugat-o pe fiica sa

După discuțiile de ieri, mama Mariei a intrat azi în direct prin telefon și a dorit să discute cu fiica sa. Doamna Roman a afirmat că s-a interesat despre familia lui Liviu și nu îl vrea lângă fiica sa.

Mama Mariei a intervenit în direct prin telefon Galerie
După discuțiile de ieri, mama Mariei a intrat azi în direct prin telefon și a dorit să discute cu fiica sa | Antena 1

Mama Mariei i-a spus acesteia că dacă mai vrea să vorbească cu ea, aceasta trebuie să renunțe la relația cu Liviu.

Mama Mariei a intervenit în direct prin telefon

Doamna Roman spune că s-a interesat despre trecutul lui Liviu și că acesta este un bărbat violent. Aceasta a rugat-o pe fiica sa să nu mai stea nici măcar o clipă lângă Liviu. Maria a încercat să o liniștească pe mama sa și i-a spus să nu mai dramatizeze și să o lase pe ea să decidă.

Mama Mariei a punctat că nu are ce să discute cu mama lui Liviu și a menționat că nu vrea să mai intervină deloc, acesta este ultimul ei cuvânt. Nu îl vrea pe Liviu alături de fiica sa și este ultima sa declarație.

Doamna Roman o roagă insistent pe fiica sa să renunțe la relația cu Liviu, iar dacă nu va face acest lucru, ea nu o va mai susține deloc pe Maria.

Marian și Liviu s-au certat și lucrurile au degenerat

În emisiunea de ieri s-a difuzat un material din casa băieților cu o ceartă între Liviu și Marian. Lucrurile dintre cei doi au degenerat și s-au aruncat cuvinte grele.

Băieții s-au jignit, iar Liviu a spus că dacă nu erau camerele îi arăta el lui Marian ce poate. După ce s-au difuzat imaginile în emisia live, toată atenția celor din casă s-a mutat pe cei doi băieți. Simona Gherghe l-a rugat pe Liviu să spună că dacă are nevoie de ajutor specializat pentru a-și controla furia. Cei doi concurenți mai aveau un singur pas și săreau la bătaie.

Maria a fost și ea întrebată de atitudinea iubitului, iar aceasta cu lacrimi în ochi a spus că îl vede din ce în ce mai des pe Liviu așa cum l-a descris fosta sa soție. Amenințările și violența verbală nu au justificare.

Andreea și Marian au spus în direct că lui Liviu a început să-i pice masca. Doamna Mari a spus că dacă fiul ei nu mai este plăcut de nimeni, atunci ei nu mai au ce să caute în competiție.

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Liviu s-au certat și lucrurile au degenerat... Mireasa 2021, sezonul 3. Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x