Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară

Alin și Adelina nu mai formează un cuplu, dar doamna Daniela tot nu-și găsește liniștea. Aceasta a avut o discuție cu fiul ei.

Alin a rugat-o pe mama sa să îi dea pace Adelinei și să nu o mai bage deloc în seamă

Antena 1

Alin a rugat-o pe mama sa să îi dea pace Adelinei și să nu o mai bage deloc în seamă. După toate aceste discuții, doamna Daniela și Adelina și-au aruncat din nou cuvinte grele într-una dintre pauzele de publicitate ale emisiunii de ieri.

Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară

După ce Alina a spus că vrea să meargă la o întâlnire cu Alin, Adelina a răbufnit. Doamna Daniela i-a luat apărarea Alinei, iar de aici și până la o ceartă în toată regula nu a mai fost decât un pas.

"Chiar mă bucur. Uite, cinci kilograme pun pe mine acum."

Costinela a scos-o pe Adelina afară, pe terasă, iar Maria a fost cea care a spus despre Alina că a venit doar ca să bage râcă în casă. În următoarea pauză cearta a continuat, iar Adelina a fost extrem de deranjată de gestul doamnei Daniela.

Alin a rugat-o din nou pe mama sa să tacă și să nu o mai jignească pe Adelina. Concurenta a ieșit din emisiune și a cerut medicul. Aceasta a stat sub supraveghere. Alin a cerut din nou în emisiunea de azi ca niciuna dintre ele să nu mai creeze discuții tensionate. Toate fetele sunt de părere că Alina este rea și vrea doar să o provoace pe Adelina.

Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată

Doamna Daniela: "Dacă se mai dă Adelina pe lângă el, chiar e bleg."

Chiar și zilele trecute, conflictul dintre cele două a escaladat.

Concurenta a fost pusă la colț de doamna Daniela și s-au aruncat cuvinte grele. De ambele părți impulsivitatea este cea care dictează. Chiar și Maria a spus că nu așa se procedează cu un bărbat și că insistențele Adelinei nu sunt tocmai de dorit atunci când a cerut să meargă cu Alin la hotel.

Adelina spune și ea acum că a procedat greșit, iar acum este mult mai calmă decât de obicei. Aceasta insistă foarte mult să petreacă o noapte la un hotel din București cu Alin pentru a clarifica lucrurile dintre ei, dar nici familia lui Alin și nici părinții ei nu sunt de acord cu acest lucru.

Cei doi s-au despărțit înainte de gala de sâmbătă, 1 mai 2021. Alin este cel care a luat această decizie. Adelina nu și-a putut stăpâni lacrimile prea mult și asta pentru că ține foarte mult la Alin. Aceasta i-a declarat că îl iubește și că nu își dorește să rupă legătura, însă n-a putut trece neobservată răceala lui din ultima vreme: "Te-ai schimbat după ce ai fost la date".

Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan au avut întâlnire. Cum s-au distrat cei doi... Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Liviu s-au certat și lucrurile au degenerat...
Ultimele știri
x