Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină

Fetele au mers la petrecerea Burlăcițelor. Aceasta a fost organizată la piscină, unde au avut parte de o surpriză: câțiva băieți le-au așteptat ca să le facă masaj.

Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină Galerie
Băieții au așeptat cu sufletul la gură să vadă imaginile, mai ales Liviu și Bogdan | Antena 1

După ce s-au întors acasă, fiecare fată a avut versiunea ei de poveste. În timp ce Cosmina a spus că unii dintre băieți vor fi geloși, Izabela nu a acceptat să i se facă masaj, iar Maria i-a spus lui Liviu că s-a simțit bine, dar nu a fost nimic de luat în seamă.

Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor

Băieții au așeptat cu sufletul la gură să vadă imaginile, mai ales Liviu și Bogdan. După ce s-au delectat cu câteva cocktail-uri, fetele au renunțat la haine și s-au distrat în apă. Băieții nu s-au lăsat mult așteptați și au venit să le distreze pe fete.

Băieții le-au făcut timid masaj, așa cum au cerut fetele.

Liviu a fost cel mai curios dintre toți. Simona Gherghe i-a spus că dacă vrea, poate să nu urmărească imaginile. Unul dintre băieți a abordat-o pe Maria, dar ea a refuzat să-și dea rochița jos. În schimb ea a stat de vorbă cu unul dintre băieți și a dansat.

Alina a spus că Maria a fost singura necuvincioasă de la petrecere. Tot ce a făcut a fost să danseze vals cu unul dintre băieți. Liviu a spus că a fost drăguț la perecere, dar pe de altă parte s-a enervat. Doamna Mari a spus că a fost Maria a avut un comportament adecvat.

Ce a făcut Ana la petrecere

Ana nu a pierdut nici ea timpul și s-a distrat asemenea prietenei ei, Maria. Spre deosebire de Maria, Ana a acceptat să fie masată și chiar s-a simțit bine în compania băiatului care a abordat-o. Au stat împreună și în piscină și au mers din nou la masaj.

Maria: "De o oră stai la masaj, Bogdan știe?"

Ana a spus că Bogdan face masaj mai bine. Iubitul ei nu a simțit nimic în neregulă cu ceea ce s-a întâmplat la petrecerea Burlăcițelor.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a sunat în emisia live. Ce a spus despre relația dintre ea și Liviu... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu au avut parte o ieșire în afara casei. La ce activități au participat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x