Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț și Costinela formează un cuplu. Ce s-a întâmplat între cei doi

Ionuț și Costinela au petrecut zilele acestea foarte mult timp împreună, iar relația lor de cunoaștere a trecut la nivelul următor.

Ionuț și Costinela s-au sărutat pentru prima dată Galerie
Ionuț și Costinela au petrecut zilele acestea foarte mult timp împreună | Antena 1

Cei doi formează al șaselea cuplu din acest sezon. Ionuț și Costinela se simt extrem de bine împreună și au decis să-și acorde o șansă.

Mama lui Ionuț spune că este extrem de fericită pentru relația celor doi și că o place mult pe Costinela.

În ceea ce privește părerea doamnei Victoria despre Costinela, aceasta ar vede-o ca noră, mutată în Craiova, având un loc de muncă la bancă:

„Mama a zis că dacă o să fiu sau nu cu Costinela, mama oricum o ia la Craiova”, a spus Ionuț despre părerea mamei sale.

Costinela a avut parte de vizita fratelui ei

În săptămâna porților deschise, Costinela s-a bucurat de vizita fratelui ei. Acesta i-a spus că și-a schimbat părerea despre concurent și îi încurajează să dea frâu liber sentimentelor. Fratele Costinelei l-a asigurat pe Ionuț că familia îl place și îi sfătuiește să facă tot ceea ce consideră pentru a fi fericiți.

Costinela și fratele ei au vorbit și despre Izabela și tensiunile din ultimul timp. Fratele Costinelei a sfătuit-o pe aceasta să spună mereu ceeea ce simte și să nu îi mai acorde atât de multă încredere Izabelei. Totul a pornit după ce Izabela a declarat că ea nu-l vede pe Ionuț interesat cu adevărat de Costinela și că nu crede în relația lor.

Izabela și Costinela au avut mai multe discuții aprinsă, care s-au finalizat cu decizia de a se evita reciproc. În trecut, în platoul emisiunii Mireasa Izabela și Costinela au spus că nu mai vor să fie prietene.

Izabela: „Ea nu recunoaște niciodată când greșește și eu am obosit și mă doare”.

Costinela: „A mai fost o discuție dimineață în care Iza s-a aprins. Eu eram pe fugă, am rugat-o să-mi facă un coc și ea când a venit eu am plecat pur și simplu și ea mi-a zis că te crezi important, că ai 31 de ani, de crezi deșteaptă”.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela le-a dat emoții concurenților din casa Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Alin, din nou nemulțumit de comportamentul Adelinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x