Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela le-a dat emoții concurenților din casa Mireasa

Adelina și Alin au găsit-o pe doamna Daniela întinsă pe pat, în timp ce acuza dureri mari de cap. Adelina a convins-o să cheme medicul.

Atunci când a venit ajutorul medical, doamna Daniela a acuzat stări de greață, iar medicul s-a asigurat că se va simți mai bine după ce i-a dat câteva pastile.

Doamna Daniela le-a dat emoții concurenților din casa Mireasa

Alin și Adelina au coborât mai apoi în bucătărie pentru a discuta, în timp ce doamna Daniela a rămas în cameră cu doamna Mari, mama lui Ionuț și doamna Malvina.

Alin și Adelina au discutat despre relația lor. Băiatul i-a spus clar iubitei sale că dacă se vor înțelege bine mai mult timp, atunci el va simți că se poate căsători cu ea. Acesta a mai rugat-o pe Adelina să nu-i mai pese de ceea ce spun cei din jur și să se concentreze pe relația lor.

Simona Gherghe a întrebat-o pe doamna Daniela ce s-a întâmplat. Mama lui Alin a spus că a pregătit doamna Malvina papricaș, nu a mai mâncat niciodată, i-a plăcut mult, dar mai apoi i s-a făcut rău.

Ce s-a întâmplat mai apoi între Alin și Adelina, concurenții au spus că toată discuția dintre ei a plecat de la o glumă, atunci când concurenta l-a cerut în căsătorie pe Alin. Băiatul i-a spus ce îl deranjează la Adelina și i-a menționat că vrea să o cunoască mai bine și în afara casei.

Ce au discutat Adelina și Alin cu sora tânărului, după emisiune: „Fii mai hotărât”

Alexandra, doamna Daniela, Alin și Adelina au avut o discuție în afara platoului emisiunii Mireasa.

Alexandra a venit în emisiunea Mireasa, pentru a face clarificări referitoare la relația dintre fratele ei și Adelina. După emisiune, discuțiile au continuat, iar Alexandra a avut câte un sfat atât pentru mama și fratele ei, cât și pentru iubita lui Alin.

„O văd pe mama foarte supărată. Ai primit scrisoarea aia de la mine. Nu te-a pus nimeni să alegi între ea și familie. Nu mai spune lucruri grele. Alin, de ce nu lași de la tine. Noi ți-am dat niște sfaturi. De ce te-ai despărțit de ea. Într-adevăr se vede că tu o iubești. Tu ești foarte slab în dragoste, tu te lași manipulat. Tu trebuia să te duci la mama să-i spui că ai sentimente pentru fata asta”, i-a spus Alexandra fratelui său. „Știi că nici familia ta nu-l vrea pe Alin? Totul depinde de voi”, i-a spus Alexandra Adelinei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa. Ce s-a întâmplat după ce Maria a plecat din casă... Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț și Costinela formează un cuplu. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x