Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Mădălina și Radu, invitați în gală. Ce mai fac și ce detalii au dat despre nuntă

Mădălina și Radu au fost invitați în ultima Gală a sezonului 3 Mireasa.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mădălina și Radu, invitați în gală. Ce mai fac și ce detalii au dat despre nuntă Galerie
Mădălina și Radu au venit în gala Mireasa | Antena 1

Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa au pășit zâmbitori în ultima gală de dinainte de finală a sezonului 3, pentru a povesti ce au mai făcut, de la ieșirea din casa Mireasa.

Mădălina și Radu au precizat că își doresc foart emult să se căsătorească în fața lui DUmnezeu, așa că marele eveniment va avea loc pe 26 august. Mădălina a menționat că inițial își propuseseră să se căsătorească anul viitor, însă, pentru că își doresc foarte mult un bebeluș, au vrut să grăbească momentul cununiei în biserică.

Chiar dacă e o distanță mare între Hunedoara, județul lui Radu și Iași, județul Mădălinei, dragostea a fost mai presus de orice, așa că Radu s-a mutat cu soția lui, la Iași.

Ce spun Mădălina și Radu despre nunta lor

„Ne căsătorim luna viitoare, pe 26 august, în Iași. Doamna Ana face foarte bine. Facem și cunuia religioasă și o petrecere. Afară ne-am descoperit mai bine. Locuim la Iași. Urmează după nuntă să mergem în luna de miere”, au dezvăluit cei doi.

Mădălina a precizat că nu e însărcinată, da rîși dorește ca după cununia religioasă să devină mămică.

Câștigătorii sezonului 2 au precizat că încă mai țin legătura cu câțiva dintre foștii lor colegi, ba chiar mai mult, Cătălina o să fie domnișoara de onoare”

Radu este în prezent agent de vânzări, adică doar și-a schimbat orașul nu și job-ul. Mădălina nu are un loc de muncă momentan, dar e extrem de ocupată cu pregătirile pentru nuntă.

Citește și: Mireasa, sezonul 2. Mădălina și Radu au hotărât cum îi vor chema pe copiii lor. Ce nume ar vrea să aibă fetița sau băiatul

Mădălina și Radu au câștigat Mireasa sezon 2

În Finala Mireasa din 27 februarie 2021, Simona Gherghe a anunțat ultimul clasament al sezonului 2.

Pe ultimul loc, s-au aflat David și Andra cu un procent care a depășit cu puțin 4% din votul telespectatorilor. Pe locul 3 sunt Bianca și Mihai, cei care au decis să nu se căsătorească în Finala Mireasa sezon 2.

Marii câștigători ai premiului de 40.000 de euro sunt Mădălina și Radu. La aflarea veștii, cei doi au fost foarte fericiți, după cum se poate vedea în imaginile de mai sus.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum au petrecut băieții la petrecerea burlacilor: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”... Mireasa 2021, sezonul 3. Bianca și Mihai au venit în gală pentru a da detalii despre viața de după emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x