Antena Căutare

Mireasa, sezonul 2. Mădălina și Radu au hotărât cum îi vor chema pe copiii lor. Ce nume ar vrea să aibă fetița sau băiatul

Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa, au hotărât care vor fi numele copiilor lor. Tânăra soție a spus fără ezitare ce nume ar vrea să poarte fiica sa și ce nume ar vrea să poarte fiul său.

Cuplul Radu și Mădălina, în casa Mireasa. Cei doi parteneri au câștigat sezonul 2 al show-ului matrimonial.

Antena 1/Mireasa

Mădălina și Radu trăiesc în prezent unele dintre cele mai minunate clipe din viață și se pregătesc de nuntă, după ce dragostea lor a reușit să străbată dincolo de ecrane și și-au unit destinele în casa Mireasa! Cei doi soți se bucură de momentele unice și împărtășesc pe conturile lor momente din viața de cuplu.

Radu și Mădălina au devenit familia Bobelică după ce au zis ”Da” în fața Primarului care a oficializat căsătoria. Se pare că proaspătul cuplu s-a gândit deja la a încununa viața de familie cu un copil sau poate doi.

Ce nume ar vrea Mădălina și Radu să poarte copiii lor

Cei doi soți petrec acum extrem de mult timp și își împărtășesc iubirea sub orice formă. Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi, dar și Radu este la fel de activ.

Mădălina s-a gândit deja la numele pe care ar vrea să le pună viitorilor ei copilași cu Radu. Deși superba soție nu a dat de înțeles că este însărcinată, a răspuns fără ezitare la întrebarea "Dacă vei avea un bebe mic, ce nume i-ai pune?".

Curiozitatea a venit din partea unui fan care i-a adresat public întrebarea Mădălinei. Aceasta a răspuns rapid pe InstaStory făcând deja public numele pe care ar vrea să le poarte viitorii ei îngerași.

"Raul și Selena", a răspuns Mădălina. Dacă fericitul cuplul va avea copii, Mădălina și Radu vor alege numele Raul pentru băiat și numele Selena pentru fată.

Mădălina și Radu, viața de soț și soție în afara casei Mireasa

Mădălina și Radu, un cuplu statornic, au reușit să ajungă la inima telespectatorilor atât din România, cât și din străinătate și să obțină un număr extrem de mare de voturi, care i-a făcut câștigători.

Iubirea dintre ei a prins falnice aripi în cadrul emisiunii Mireasa și nimic nu i-a putut separa. Controversele și vorbele tăioase nu au avut putere să sfărâme ceea ce s-a născut in interiorul celor doi, semn că și-au format punți de la inimă către inimă.

Cei doi soți petrec acum extrem de mult timp și își împărtășesc iubirea sub orice formă. Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi.

Din postările Mădălinei se poate observa clar că tânăra mireasă și-a găsit fericirea, cu adevărat, în brațele lui Radu. Ambii își acordă timp și atenție atât în sânul celor care îi iubesc, cât și în particular, dovadă fiind imaginile pe care cuplul le încarcă în mediul online.

Se plimbă împreună, fac cumpărături împreună și trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor. Dragostea dintre ei pare să crească pe zi ce trece, iar experiența din casa Mireasa le-a încununat iubirea.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum și unde s-au pozat Ionuț și Romina după ce au fost eliminați din emisiune... Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze au discutat despre căsătorie. Ce decizie au luat cei doi...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x