Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu au avut parte o ieșire în afara casei. La ce activități au participat

Maria și Liviu au fost votați de public pentru o ieșire în afara casei. Acesștia au mers într-o zonă de munte, unde au mers la off-road.

Maria și Liviu au avut parte o ieșire în afara casei. La ce activități au participat Galerie
Maria și Liviu au fost votați de public pentru o ieșire în afara casei | Antena 1

În timp ce Maria s-a bucurat de fiecare clipă, Liviu a fost un pic mai crispat. Acestuia i-a fost un pic teamă, dar când a văzut că șoferul este stăpân pe situație, iar Mariei îi place mult, s-a mai liniștit.

Maria și Liviu au avut parte o ieșire în afara casei

Mai apoi au fost duși la într-un loc de vis, la înălțime, unde concurentul a spus că este în stare să o ceară din nou de soție.

Și-au declarat iubirea de mai multe ori, s-au îmbrățișat și și-au declarat tot timpul dragostea. Tot în escapada din afara casei, cei doi au decis că nunta va avea loc anul următor, în Maramureș.

Mai apoi cei doi au avut parte de o cină romantică, la lumina lumânării. Când au urcat în cameră, priveliștea i-a lăsat fără cuvine.

Mama Mariei a sunat în emisia live

Maria a discutat cu Liviu și doamna Mari despre căsătorie, dar mama iubitului ei insistă că cei doi nu trebuie să facă pasul în emisiune pentru că fata nu a avut până acum susținerea părinților ei.

Doamna Roman a sunat în emisia live de azi, pe neașteptate și a spus că nu a putut să răspundă la telefon când a fost sunată pentru că era la serviciu, nu fiindcă nu a vrut. Maria a reușit în sfârșit să ia legătura cu mama sa și de cum a auzit-o, concurenta a început să plângă.

Maria și Liviu s-au privit în ochi pe tot parcursul discuției și au zâmbit mult atunci când au auzit că mama tinerei nu este împotriva relației lor. Doamna Roman a declarat că nu promite că poate ajunge în marea Finală Mireasa din sezonul 3, care va avea loc pe data de 1 august 2021, dar că o roagă pe fiica sa să facă ceea ce consideră că este mai bine pentru ea.

Mama Mariei a spus că nu este împotriva lui Liviu, dar că în familia lor nu au existat divorțuri, așa că trebuie să fie cu mare băgare de seamă atunci când fac pasul cel mare.

La finalul conversației cu mama Mariei, Maria a izbucnit în lacrimi, Liviu și-a luat iubita în brațe, iar doamna Mari a spus că se bucură mult că lucrurile s-au rezolvat și că este de acord cu tot ceea ce a spus doamna Roman.

Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină... Mireasa 2021, sezonul 3. Cupluri au depus azi actele la Primărie. Cine se va căsători în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x