Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, din nou în centrul unui conflict. Doamna Mari îi spune fiului să pună punct

Maria și Liviu au avut o ceartă la petrecerea de sâmbătă seara, iar acest lucru a fost continuat și azi în emisia live. Între cei doi există tensiuni pe care Liviu nu le mai înțelege.

Maria și Liviu, din nou în centrul unui conflict Galerie
Simona Gherghe a vrut azi să vadă cum stau lucrurile între cei doi, dar se pare că discuțiile în contradictoriu nu încetează să apară | Antena 1

Simona Gherghe a vrut azi să vadă cum stau lucrurile între cei doi, dar se pare că discuțiile în contradictoriu nu încetează să apară. Dacă părea că după cererea în căsătorie lucrurile s-au calmat, Liviu spune acum că Maria este genul de fată pe care nu o poți mulțumi cu nimic.

Maria și Liviu, din nou în centrul unui conflict

Maria nu are încredere în Liviu, iar aceste lucruri i le-a spus în față. Maria i-a dat înapoi inelul lui Liviu, iar doamna Mari spune că fiul ei nu mai trebuie să se roage de ea pentru că aceasta nu va înțelege. Concurentul spune că el o iubește pe Maria, doar că aceasta nu are niciun plan de viitor cu el.

Cei doi au fost scoși din emisiune și rugați să meargă pe terasă pentru a-și rezolva tensiunile. Doamna Mari a râs, iar Maria a spus că a făcut destule ca să-i demonstreze lui Liviu cât de multe ține la el.

"Să-i dai inelul mamei tale", a spus concurenta cu zâmbetul pe buze.

Tensiunile dintre doamna Mari și Liviu

Doamna Mari s-a supărat că Liviu a avut ocazia să vorbească cu tatăl lui. Acesta și-a spus părerea despre relația dintre el și Maria, iar mama concurentului nu a putut să asiste la convorbire. În acele momente, doamna Mari a acuzat stări de rău și, a doua zi, când Simona Gherghe a întrebat-o ce părere are despre altercația din Maria și Liviu, ea a refuzat să răspundă.

Aceasta a spus că tatăl lui Liviu ar trebui să-și spună părerea, arătând cât de supărată este pe intervenția lui.

După emisiunea, doamna Mari și Costinela au vorbit despre motivele pentru care aceasta a fost deranjată de faptul că tatăl lui Liviu a sunat în emisiunea live.

”Dacă Liviu a avut o problemă, nu era acolo. L-am operat singură. În momentul în care am fost la operație ne-am dus cu microbuzul, tatăl lui era șoferul. I-a zis că se duce la spital, i-a dat numărul de telefon. Nici măcar nu l-a sunat. Nici măcar nu a vorbit despre competiție, le-a zis felicitări. Mai ales că se zvonește că mama băietului nu o place pe fată. Să lase băiatul în pace. Numai sufletul lui știe prin ce a trecut 30 de ani. A fost umilit de multe ori și nu suportă.”, a spus doamna Mari într-o convorbire cu Mari.

Mireasa 2021, sezonul 3. Eliminarea Adelinei nu a fost o surpriză. Doamna Daniela a spus tot ceea ce simte... Mireasa 2021, sezon 3. Maria și Liviu, nouă altercație: ”M-am simțit bruscată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x