Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, din nou în centrul unui conflict. Doamna Mari îi spune fiului să pună punct

Maria și Liviu au avut o ceartă la petrecerea de sâmbătă seara, iar acest lucru a fost continuat și azi în emisia live. Între cei doi există tensiuni pe care Liviu nu le mai înțelege.

Simona Gherghe a vrut azi să vadă cum stau lucrurile între cei doi, dar se pare că discuțiile în contradictoriu nu încetează să apară

Antena 1

Simona Gherghe a vrut azi să vadă cum stau lucrurile între cei doi, dar se pare că discuțiile în contradictoriu nu încetează să apară. Dacă părea că după cererea în căsătorie lucrurile s-au calmat, Liviu spune acum că Maria este genul de fată pe care nu o poți mulțumi cu nimic.

Maria și Liviu, din nou în centrul unui conflict

Maria nu are încredere în Liviu, iar aceste lucruri i le-a spus în față. Maria i-a dat înapoi inelul lui Liviu, iar doamna Mari spune că fiul ei nu mai trebuie să se roage de ea pentru că aceasta nu va înțelege. Concurentul spune că el o iubește pe Maria, doar că aceasta nu are niciun plan de viitor cu el.

Cei doi au fost scoși din emisiune și rugați să meargă pe terasă pentru a-și rezolva tensiunile. Doamna Mari a râs, iar Maria a spus că a făcut destule ca să-i demonstreze lui Liviu cât de multe ține la el.

"Să-i dai inelul mamei tale", a spus concurenta cu zâmbetul pe buze.

Tensiunile dintre doamna Mari și Liviu

Doamna Mari s-a supărat că Liviu a avut ocazia să vorbească cu tatăl lui. Acesta și-a spus părerea despre relația dintre el și Maria, iar mama concurentului nu a putut să asiste la convorbire. În acele momente, doamna Mari a acuzat stări de rău și, a doua zi, când Simona Gherghe a întrebat-o ce părere are despre altercația din Maria și Liviu, ea a refuzat să răspundă.

Aceasta a spus că tatăl lui Liviu ar trebui să-și spună părerea, arătând cât de supărată este pe intervenția lui.

După emisiunea, doamna Mari și Costinela au vorbit despre motivele pentru care aceasta a fost deranjată de faptul că tatăl lui Liviu a sunat în emisiunea live.

”Dacă Liviu a avut o problemă, nu era acolo. L-am operat singură. În momentul în care am fost la operație ne-am dus cu microbuzul, tatăl lui era șoferul. I-a zis că se duce la spital, i-a dat numărul de telefon. Nici măcar nu l-a sunat. Nici măcar nu a vorbit despre competiție, le-a zis felicitări. Mai ales că se zvonește că mama băietului nu o place pe fată. Să lase băiatul în pace. Numai sufletul lui știe prin ce a trecut 30 de ani. A fost umilit de multe ori și nu suportă.”, a spus doamna Mari într-o convorbire cu Mari.

Ultimele știri