Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Primele imagini de la petrecerea burlăcițelor. Ziua cea mare se apropie pentru Mădălina și Radu

Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa, se căsătoresc. Nunta va avea  loc pe 26 august, iar primele imagini de la petrecerea burlăcițelor au apărut pe Instagram.

Mireasa 2021, sezonul 3. Primele imagini de la petrecerea burlăcițelor. Ziua cea mare se apropie pentru Mădălina și Radu Galerie
Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa, se căsătoresc | Antena 1

Chiar dacă e o distanță mare între Hunedoara, județul lui Radu și Iași, județul Mădălinei, dragostea a fost mai presus de orice, așa că Radu s-a mutat cu soția lui, la Iași. Acum, pe contul de Instagram al Mădălinei au apărut imagini de la petrecerea burlăcițelor, iar fanii sunt în extaz. Dragostea celor doi a fost mereu apreciată în emisiune, iar faptul că acum formează o familie frumoasă nu poate decât să ne bucure.

Primele imagini de la petrecerea burlăcițelor

Mădălina și Radu au alături familia, prietenii și fanii, iar dragostea lor este una frumoasă și sinceră.

Cei doi au fost invitați în una dintre galele sezonului 3 Mireasa pentru a povesti cum este viața lor după show-ul matrimonial.

„Ne căsătorim luna viitoare, pe 26 august, în Iași. Doamna Ana face foarte bine. Facem și cunuia religioasă și o petrecere. Afară ne-am descoperit mai bine. Locuim la Iași. Urmează după nuntă să mergem în luna de miere”, au dezvăluit cei doi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cei doi soți se bucură de momentele unice și împărtășesc pe conturile lor momente din viața de cuplu.

Mădălina a precizat că nu e însărcinată, dar își dorește ca după cununia religioasă să devină mămică. Câștigătorii sezonului 2 au precizat că încă mai țin legătura cu câțiva dintre foștii lor colegi, ba chiar mai mult, Cătălina o să fie domnișoara de onoare”

Cu ce se ocupă cei doi

Radu este în prezent agent de vânzări, adică doar și-a schimbat orașul nu și job-ul. Mădălina nu are un loc de muncă momentan, dar e extrem de ocupată cu pregătirile pentru nuntă.

Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi, dar și Radu este la fel de activ.

Mădălina s-a gândit deja la numele pe care ar vrea să le pună viitorilor ei copilași cu Radu. Deși superba soție nu a dat de înțeles că este însărcinată, a răspuns fără ezitare la întrebarea "Dacă vei avea un bebe mic, ce nume i-ai pune?".

Curiozitatea a venit din partea unui fan care i-a adresat public întrebarea Mădălinei. Aceasta a răspuns rapid pe InstaStory făcând deja public numele pe care ar vrea să le poarte viitorii ei îngerași. "Raul și Selena", a răspuns Mădălina. Dacă fericitul cuplul va avea copii, Mădălina și Radu vor alege numele Raul pentru băiat și numele Selena pentru fată.

Mireasa, sezon 3. Ce fac Anamaria și Bogdan, la scurt timp după ce s-au căsătorit. Ipostaza romantică în care au fost su... Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze, declarație de dragoste în așternuturi. Cum s-a pozat alături de Izabela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x