Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Ce fac Anamaria și Bogdan, la scurt timp după ce s-au căsătorit. Ipostaza romantică în care au fost surprinși

Anamaria și Bogdan s-au îndrăgostit în casa Mireasa, și-au spus „Da” în Finala sezonului 3 și acum petrec împreună clipe de vis.

Anamaria, îmbrăcată în rochie de mireasă, alături de Bogdan, purtând un sacou în carouri Galerie
Anamaria și Bogdan se afișează împreună, la scurt timp după ce s-au căsătorit în casa Mireasa | Antena 1

Recent, Anamaria a publicat pe rețelele sociale imagini în care apare alături de soțul său, în Cluj. De când au părăsit casa Mireasa, cei doi au fost activi pe rețelele sociale și i-au încântat pe fani cu imagini și informații din viața lor.

În una dintre cele mai recente imagini publicate pe Instagram, Anamaria și Bogdan apar stând la masă, la restaurant, iar modul în care se privesc evidențiază faptul că dragostea plutește în aer.

„Sunteți o pereche frumoasă”, „Cei mai faini”, „Superbi”, le-au scris fanii în comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a decurs povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan

Povestea de dragoste dintre Bogdan și Anamaria a început când cei din jur se așteptau mai puțin, pentru că, la început cei doi au fost prieteni. Bogdan a venit în casa Mireasa spunând că-și dorește să cunoască o anumită fată, a cărei identitate nu a dezvăluit-o. La scurt timp după plecarea Alinei din competiție, Bogdan a mărturisit că și-ar fi dorit să o cunoască pe tânără, i-a trimis o scrisoare, iar echipa emisiunii a făcut tot posibilul să o aducă înapoi în emisiune pe Alina. Cu totate acestea, în încercările de a se cunoaște, Bogdan și Alina și-au dat seama că nu se potrivesc, iar Bogdan a început să se apropie de Anamaria.

Bogdan și Anamaria au început să vorbească din c eîn c emai des, să se apropie și să realizeze că sunt compatibili. Pas cu pas, Anamaria și Bogdan s-au îndrăgostit și au anunțat că formează un cuplu.

Când finala sezonului 3 Mireasa bătea la ușă, Bogdan a trecut peste temerile pe care le avea în legătură cu oficializarea relaziei în fața ofițerului stării civile. Deși a fost reticent la început în ceea c eprivește ideea cununiei, Bogdan și-a dat seama că vrea, cu adevărat să se căsătorească cu Anamaria.

Așadar, în Finala sezonului 3 Mireasa, care a a vut loc pe 1 august 2021, Anamaria și Bogdan s-au numărat printre cuplurile care s-au cununat.

Anamaria a strălucit, alături de colegele ei, Maria, Izabela și Andreea, toate cele 4 fete îmbrăcate fiind în rochii de mireasă.

În cel de-al treilea sezon al reality show-ului de la Antena 1, cei de acasă au decis că marii câștigători sunt Liviu și Maria, care au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă.

"Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată" a spus Liviu emoționat. Andreea și Marian, dar și Ana și Bogdan au decis și ei să își unească destinele, chiar dacă aceștia s-au clasat pe locul doi și, respectiv patru.

Aflați pe locul trei în topul preferințelor celor de acasă, Izabela și Blaze și-au rostit jurămintele de iubire, însă un document necesar care nu a fost eliberat la timp i-a împiedicat să pășească și în fața ofițerului stării civile.

Când începe sezonul 4 de Mireasa

Cel de-al patrulea sezon al reality show-ului matrimonial vine cu o mulţime de surprize, atât pentru concurenţi, cât şi pentru cei de acasă.

Astfel, pe perioada vacanţei, fanii emisiunii au ocazia să voteze în cadrul aplicaţiei Antena 1 noi acţiuni pe care şi-ar dori să le vadă în noul sezon al emisiunii. În prima săptămână a noului sezon, ce va avea premiera pe 28 august, de la 13:45, la Antena 1 va fi aleasă acţiunea câştigătoare ce va fi astfel introdusă în mecanismul de desfăşurare al noului sezon.

Ce spune Simona Gherghe despre al patrulea sezon Mireasa. Reality show-ul matrimonial revine la Antena 1 din 28 august... Mireasa 2021, sezonul 3. Primele imagini de la petrecerea burlăcițelor. Ziua cea mare se apropie pentru Mădălina și Radu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x