Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Viața Rominei a fost marcată de multe evenimente neplăcute

Romina i-a povestit Anei Maria despre o femeie, care i s-a dat drept prietenă că aceasta urma să o vândă în Germania.

Viața Rominei a fost marcată de multe evenimente neplăcute Galerie
Romina a vorbit despre o femeie care s-a dar prietena sa, dar care avea intenții ascunse | Antena 1

Iubita lui Ionuț a spus însă că intuiția a fost cea care a salavt-o. Concurenta a mai spus că bunica sa i se arată în vis atunci când este în pericol și o ajută să ia cea mai bună decizie.

Viața Rominei a fost marcată de multe evenimente

Romina a vorbit cu lacrimi în ochi că a aflat despre intențiile femeii după ce nu au mai fost prietene. Aceasta plănuia să o vândă în Germania pentru trafic de organe sau pentru virginitatea ei.

În discuția cu Simona Gherghe, Romina a spus că povestea ei de la confesional nu trebuia filmată din cauza faptului că atunci când se afla în afara casei era amenințată. Cu toate acestea, iubita lui Ionuț a fost cea care a povestit prima Anei despre faptul că a pățit acest lucru.

Simona Gherghe a sfătuit-o pe Romina să fie atentă la cea urmează și la oamenii care o înconjoară.

Romina și Ionuț au avut o discuție

Ionuț a întrebat-o pe Romina cum și-ar dori să fie cerută în căsătorie. Aceasta i-a spus că vrea ca momentul ei să fie unic.

Concurenta a devenit însă suspicioasă după ce Ionuț a întrebat-o ce flori îi plac, ce inel șiar dori. Întrebată și de Simona Gherghe, Romina a spus că vrea ca cererea ei în căsătorie să fie una cât mai neobișnuită.

Ce a făcut doamna Victoria înainte să părăsească casa Mireasa

Doamna Victoria se confruntă cu probleme de sănătatea și trece prin momente dificile, lucru pentru care și-a dorit să părăsească competiția, însă înainte de a face asta a avut o discuție cu Romina.

Doamna Victoria a stat toată noaptea trează și cu sperața că va părăsi competiția Mireasa în Gala din 26 iunie. În urma mesajelor primite, mama lui Ionuț a izbucnit în plâns cu o zi înainte ca publicul să ia decizia finală în privința sa, iar Alina a fost cea care a decis să o consoleze.

Ionuț nu a putut să lase lucrurile așa și s-a decis să își liniștească mama. Doamna Victoria a dezvăluit faptul că nu se simte tocmai bine nici în această Gală și a durut-o extrem de mult mesajul pe care l-a primit din partea sustinătoarei lui Ionuț.

De asemenea, înainte de a părăsi competiția, mama lui Ionuț și-a dorit să nu lase o situația tensionată între fiul ei și Romina. Doamna Victoria a ținut să o cheme în cameră sa pe Romina pentru a lămuri lucrurile și pentru a-i mărturisi că tot ce s-a întâmplat cu o zi anterioară a fost din cauza stresului, dar și a supărărilor acumulate.

Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu și Maria, tensiuni și discuții aprinse. Ce s-a întâmplat între cei doi... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Marian au petrecut o zi la piscină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x