Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Marian au petrecut o zi la piscină

Andreea i-a făcut o frumoasă surpriză lui Marian cu ocazia zilei de naștere. Cei doi au petrecut timp de calitate împreună la o piscină celebră în Capitală.

Andreea și Marian au petrecut o zi la piscină Galerie
Andreea și Marian s-au distrat la piscină | Antena 1

Cei doi s-au simțit bine împreună, au mâncat ceva bun, au savurat cocktail-uri delicioase și s-au bucurat de soare. Au stat de vorbă și au profitat de cele câteva ore pentru a sta cât mai mult împreună.

Andreea și Marian au petrecut o zi la piscină

Andreea și Marian formează unul dintre cele mai sudate cupluri din casa Mireasa. Foarte rar se ceartă, iar atunci când o fac, totul pleacă de la subiecte comune.

După ce au revenit în casa Mireasa, cei doi concurenți au avut o discuție în contradictoriu. Marian a spus că la început că dacă Andreea ar merge în fiecare weekend în club, atunci nu este o femeie de casă. Acum, concurentul a spus că Andreea poate să meargă unde vrea și când vrea, cu cine vrea.

Doamna Malvina a privit și ea imaginile și nu a fost deloc de acord cu faptul că s-au contrat atunci când nu era cazul.

Simona Gherghe a spus că nu a înțeles prea bine despre ce au discutat cei doi. Acestea fiind spuse, cei doi sunt bine împreună, nu au fost deloc supărați unul pe celălalt.

Andreea și doamna Malvina s-au certat

Andreea a avut de gătit, iar doamna Malvina i-a atras atenția de cum s-a întors în casa Mireasa.

Tensiunea a plutit în aer. Doamna Malvina i-a spus că nu a pus mărar în mîncare și nici nu a prăjit kaizerul. În tot acest timp, doamna Ioana a lăudat-o pe tânără pentru felul de mâncare preparat.

Andreea și doamna Malvina au s-au certat. Tânăra a spus că ei nu îi place ca cineva să vină să o ia de pe urmă. Andreea nu s-a mai abținut și i-a spus doamnei Malvina că ea nu mai rezistă. Aceasta a refuzat să mai gătească și pentru seara. Cea mai mare supărare a mătușii lui Marian a fost că Andreea i-a aruncat mâncarea proaspăt gătită.

Andreea s-a apărat și a spus că nu a știut a cui este mâncarea și când a fost gătită. Materialul a fost difuzat în emisia live de azi. Marian s-a amuzat, dar doamna Malvina a fost tare supărată și s-a confesat la doamna Ioana.

Mătușa lui Valentin a spus că i-a plăcut cum a gătit Andreea, singurul comentariu a fost că nu trebuia să i se adreseze așa doamnei Malvina. Cele două s-au contrat și în emisiune. Marian a încercat să calmeze spiritele și a spus că mama sa nu este atât de strictă și că sigur se va înțelege foarte bine cu aleasa sa.

Mireasa 2021, sezonul 3. Viața Rominei a fost marcată de multe evenimente neplăcute... Simona Gherghe a făcut anunțul. Când are loc finala Mireasa sezonul 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x