Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au discutat despre scenele din "agresiune". Trecutul Andradei, o rană deschisă

La petrecerea de sâmbătă, Andrada a avut o remarcă: "Vine John peste tine", iar discuția dintre ea, Victor și doamna Lenu a fost întreruptă de Amalia. Bruneta își dorește mult să vină cât mai repede în competiție.

La întrebarea Amaliei dacă Andrada și Victor se vor căsători în emisiune, cei doi au spus că nu pentru că lucrurile se derulează foarte repede. Doamna Lenu crede că cei doi se vor căsători și că vor pleca acasă ca un cuplu de oameni căsătoriți.

Andrada și Victor au discutat despre scenele din "agresiune"

În gala de sâmbătă, Andrada a început să plângă, iar Simona Gherghe i-a rugat pe cei doi să iasă din emisiune și să se liniștească împreună. Ce s-a întâmplat între cei doi a fost difuzat azi în emisia live. După ce dintr-o joacă Victor a strâns-o de gât pe Andrada, aceasta l-a făcut prost și l-a lovit.

După ce au văzut imaginile difuzate în gală, cei doi au avut o discuție bazată pe reproșuri. Concurenta a început să plângă în direct și acesta a refuzat să discute cu ea în timpul galei.

Victor i-a spus că stau degeaba de vorbă și că starea lui nu se poate rezolva în casă. Concurentul a spus că a fost greșeală să vină în emisiune și că s-a supărat că au fost difuzate imaginile pe post. La petrecerea de sâmbătă, Andrada a spus că a reacționat așa pentru că în trecut a avut relații în care partenerii erau violenți, iar faza cu Victor i-a dat de gândit.

Andrada a spus că la ultima ceartă cu fostul partener a fost ștrangulată. Scandalul de atunci a dus la un leșin al fetei. Andrada i-a spus azi Simonei Gherghe că a stat în relație 4 ani pentru că l-a iubit pe acel om, dar a plecat când nu a mai simțit nimic față e fostul partener.

Andrada și Victor, mare supărare dintr-o joacă

Dintr-o joacă cu Adelina, Andrada și Victor au ajuns la un conflict. Cei doi au glumit din nou pe seama Adelinei, dar mai apoi tensiunea s-a acumulat între ei.

Cei doi s-au lovit, Andrada l-a făcut din nou prost pe iubitul ei și i-a reproșat că a strâns-o de gât. Victor i-a spus că este un copil și și-a cerut scuze față de iubita lui, dar se pare că Andrada a rămas fără aer în joaca lor și l-a rugat pe iubitul ei să-i dea pace câteva minute.

După ce s-au calmat, Andrada și Victor au discutat și și-au promis unul celuilalt că nu vor mai exista nici măcar urme de agresivitate în cuplul lor. În gala de azi, Simona Gherghe a întrebat-o pe Andrada cum s-a simțit și aceasta i-a spus că s-a speriat foarte rău.

Simona le-a spus că trebuie să-și pună limite în cuplu și să știe fiecare până unde are voie să meargă. Doamna Lenu nu a văzut imaginile, dar a fost deranjată de cuvintele pe care le-a auzit.

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Mireasa 2021, sezonul 4. Marius i-a povestit Mariei despre perioada copilăriei. Cum și-l amintește pe tatăl său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x