Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au nominalizat în Gala din 23 octombrie 2021. Ce fată au propus spre eliminare

Simona Gherghe i-a invitat pe băieții din casa Mireasa în living. Băieții au avut de urmărit un material împreună cu prezentatoarea tv.

Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au nominalizat în Gala din 23 octombrie 2021. Ce fată au propus spre eliminare Galerie
Băieții au nominalizat în Gala din 23 octombrie 2021 | Antena 1

Aceștia au urmărit un material din casă în care Ion și Victor s-au luat de Seba. Aceștia au râs de hainele lui, de cum își asortează hainele și de faptul că poartă teniși mai mici decât ar trebui.

Băieții au nominalizat în Gala din 23 octombrie 2021

Seba i-a rugat să înceteze și a spus că nu vrea să intre în astfel de discuții. Cei doi s-au certat, au implicat și familia în discuții, iar Simona Gherghe a vrut să afle care este părerea băieților despre ceea ce au privit.

Prezentatoarea tv le-a spus că nu le cere nimeni să fie prieteni la cataramă, dar trebuie să se respecte. Ion a spus că Seba se victimizează și că nu ține cont de sfaturile lui. Simona l-a rugat pe Ion să aibă grijă cum i se adresează și să aibă grijă să nu-l mai umilească.

Băieții au fost apoi rugați să scoată cartolina și au fost rugați să nominalizeze o fată care să părăsească casa Mireasa. Timp de 10 secunde, băieții din casa Mireasa au avut timp de gândire.

Petrică a nominalizat-o pe Amalia, Ion vrea să plece acasă Alina, Seba vrea ca fata care părăsește competiția să fie Adelina, Ionuț a nominalizat-o pe Maria, Victor vrea ca fata care părăsește competiția să fie Adelina, Alex o vrea eliminată pe Adelina, Marius a propus-o spre eliminare pe Raluca.

Adelina are trei nominalizări. Dacă aceasta se află printre protejatele publicului, fata de pe ultimul loc va părăsi competiția.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor, mare supărare dintr-o joacă. De ce s-au lovit cei doi... Mireasa 2021, sezonul 4. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x