Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor, mare supărare dintr-o joacă. De ce s-au lovit cei doi

Dintr-o joacă cu Adelina, Andrada și Victor au ajuns la un conflict. Cei doi au glumit din nou pe seama Adelinei, dar mai apoi tensiunea s-a acumulat între ei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor, mare supărare dintr-o joacă. De ce s-au lovit cei doi Galerie
Victor a strâns-o de gât pe Andrada, iar concurenta a trebuit să-l lovească ca să se salveze de forța lui | Antena 1

Cei doi s-au lovit, Andrada l-a făcut din nou prost pe iubitul ei și i-a reproșat că a strâns-o de gât. Victor i-a spus că este un copil și și-a cerut scuze față de iubita lui, dar se pare că Andrada a rămas fără aer în joaca lor și l-a rugat pe iubitul ei să-i dea pace câteva minute.

Andrada și Victor, mare supărare dintr-o joacă

După ce s-au calmat, Andrada și Victor au discutat și și-au promis unul celuilalt că nu vor mai exista nici măcar urme de agresivitate în cuplul lor. În gala de azi, Simona Gherghe a întrebat-o pe Andrada cum s-a simțit și aceasta i-a spus că s-a speriat foarte rău.

Simona le-a spus că trebuie să-și pună limite în cuplu și să știe fiecare până unde are voie să meargă. Doamna Lenu nu a văzut imaginile, dar a fost deranjată de cuvintele pe care le-a auzit.

Discuția dintre cei doi și Adelina a continuat și în gală, iar Andrada a rugat-o pe fosta iubită a lui Alexandru să nu mai facă glume pe seama ei și pe seama iubitului său.

Andrada și Victor dau o atenție deosebită trecutului amoros

Andrada și Victor sunt mereu atenți unul cu celălalt, iar pentru a se cunoaște mai bine, cei doi au abordat și subiectul trecutului amoros. Victor i-a povestit iubitei sale despre fostele relații.

Andradei i se pare ciudat că Victor a păstrat relații bune cu fostele iubite. Oare cei doi sunt pregătiți pentru un viitor comun?

Andrada îi este mereu în preajmă lui Victor și îl ascultă cu mare atenție. Victor a avut o relație și cu o femeie mai în vârstă decât el. După ce au discutat serios, atmosfera s-a încins între cei doi.

În materialul difuzat la Mireasa - Capriciile iubirii, se vede cum Victor se bucură de peisajul oferit de iubita sa într-o pereche de pantaloni foarte scurți care i-au pus formele în evidență. Doamna Lenu a privit și ea imaginile, iar Victor i-a spus că de obicei face lucruri mai grave, dar materialele nu se pot difuza pe post.

Mireasa 2021, sezonul 4. Noul concurent din casa Mireasa se numește Ion Ilie și are 31 de ani... Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au nominalizat în Gala din 23 octombrie 2021. Ce fată au propus spre eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x