Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au primit un task dificil. Cine a câștigat o noapte alături de iubita sa

Băieții au primit un task pentru a petrece o noapte alături de iubita sa. După ce au tras la sorți, Marius a fost în echipă cu John, Ion cu Alex și Petrică cu Seba. 

Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au primit un task dificil. Cine a câștigat o noapte alături de iubita sa Galerie
Băieții au primit un task pentru a petrece o noapte alături de iubita sa | Antena 1

Marius, Seba și Ion au câștigat și au petrecut noaptea în casa fetelor. Băieții s-au distrat mult, dar au și muncit pentru rezultatele lor.

Băieții au primit un task dificil

Între timp, Seba a apărut în emisia de azi cu o tunsoare nouă. Simona Gherghe le-a cerut fanilor emisiunii să-și spună părerea legată de noul look al concurentului.

În timp ce Raluca era la munte, Ion petrecea noaptea în casa fetelor și a organizat un joc de mimă. În emisia live de ieri, concurenții care au pierdut adică, Alina, Seba, Marius și doamna Gabi au dat curs provocărilor și au anunțat fiecare ce porunci au primt de la echipa lui Ion.

Seba a spus că se bucură că a venit mama sa, dar îi era bine și cu Gabi, doamna Gabi a invitat-o pe doamna Margareta la o cafea, Marius a anunțat logodna cu Maria, iar Alina i-a spus Simonei Gherghe că va veni și în sezonul următor.

Mireasa, ediţii speciale de sărbătoare

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte cu ediţii speciale ale tuturor emisiunilor, dis de dimineaţă şi până seara. Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţă în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, Mireasa, se alătură şi el petrecerii, începând cu ora 14:00, la Antena 1.

Mireasa va avea ediţii speciale de sărbătoare, zilnic, de la ora 14:00, pe 29 şi 30 noiembrie şi pe 1 decembrie 2021.

„Ne îndreptăm cu paşi repezi spre marea finală a sezonului, care va avea loc pe 19 decembrie, dar până atunci, vom spune <stop joc competiţiei> şi vă vom invita să petreceţi alături de noi trei zile speciale. Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei 1, alături de concurenţii din casa Mireasa vom spune <La mulţi ani!>, dar nu ne vom sfii să ne luăm la <roast>!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

„Cuplurile din casă vor face roasturi unele despre altele, în prezenţa a doi invitaţi speciali. Despre cine este vorba, aflaţi în ediţia specială de luni!”, a mai spus aceasta.

Sărbătoarea continuă în casa Mireasa şi pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, când Simona va dezbate alături de concurenţi toate superstiţiile şi obiceiurile legate de nuntă şi chiar vor pune în practică unele dintre ele.

Cine se va descurca cel mai bine, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia Mireasa, de la ora 14:00 la Antena 1. Pe 1 Decembrie, de ziua naţională, concurenţii, îmbrăcaţi în port popular, vor avea parte de o petrecere pe cinste, cu mâncare tradiţională, gătită la ceaun chiar în casa Mireasa, de la care nu va lipsi muzica bună, interpretată live de invitaţii speciali ai zilei.

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au petrecut o noapte la hotel, fără camere, după logodnă... Mireasa 2021, sezon 4. S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x