Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Cuplurile care au depus actele pentru căsătorie. Concurenții care mai au 12 zile până la marele DA

Azi a fost ziua cea mare pentru cuplurile din casa Mireasa. Concurenții au mers la starea civilă și au trăit cele mai frumoase emoții din viața lui.

Ziua depunerii actelor este un nou început pentru fiecare cuplu din casa Mireasa.

Cuplurile care au depus actele pentru căsătorie

Ela și Petrică au fost primii care au depus actele, iar concurenta a spus că este un început frumos pentru ei. Ela dorește să treacă pe numele lui Petrică.

La fel s-a întâmplat și în cazul Ralucăi și a lui Ion. Marius și Maria au depus și ei actele și au fost fericiți să facă acest lucru.

Ana și Alex au depus actele, dar aici lucrurile au stat diferit. Ana a ales să ia și numele lui Alex, dar vrea să-și păstreze și numele ei.

Cuplurile logodite și-au depus actele. Concurenții i-au spus Simonei Gherghe că nu a fost deloc greu să depună actele, iar Ela a spus că i-a plăcut să-l joace un pic pe Petrică.

Când are loc marea finală a sezonului 4 Mireasa

Simona Gherghe a anunțat data când va avea loc Finala Mireasa sezon 4. În decembrie 2021, cuplurile care doresc să se cunune o vor putea face în ultima Gala Mireasa sezon 4. Iată când va fi ultima ediție și implicit cea de-a patra Finală a show-ului matrimonial de la Antena 1.

Finala Mireasa sezon 4 este mai aproape decât se așteptau fanii emisiunii de la Antena 1. Simona Gherghe a anunțat că în cea de-a doua săptămână din decembrie va fi ultima Gala din actualul sezon al show-ului matrimonial.

Finala sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa va avea loc pe 19 decembrie 2021. Ca și sezonul 3, ultima Gală va avea loc într-o zi de duminică, atunci când mai multe familii se vor întemeia.

Pe 19 decembrie 2021, în Finala Mireasa sezon 4, cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela a discutat cu Petrică despre depunerea actelor. De ce refuză să se căsătorească în emisiune... Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria, discuție în contradictoriu. De la ce a pornit totul, aflăm la Capriciile Iubir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x