Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 4. După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat. Doamna Gabi a avut din nou lacrimi în ochi

Doamna Gabi a plâns din nou în emisia live de azi, după ce îm gala de sâmbătă a izbucnit în lacrimi. Doamna Marga i-a spus din nou că doamna Gabi trebuie să-și vadă de lucrurile lui și să nu se mai bage în relația dintre Adelina și Seba.

După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat

Antena 1

Adelina i-a spus și ea doamnei Gabi că nu mai vrea să-i mai pronunțe numele. Doamna Marga o roagă pe confidentă să nu se mai bage în nimic pentru că nu știe cum stau lucrurile cu adevărat în familia ei.

După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat

Seba a confirmat că totul a fost bine atunci când a intrat în emisiune cu doamna Gabi, dar acum o roagă și el să nu mai pună atât de multe la suflet. Ion spune că Gabi are dreptate și că viitorul îi va da dreptate.

Cuvintele pe care doamna Marga i le-a adresat au fost destul de urâte, iar Victor și Andrada au fost de partea confidentei. Mai apoi, Andrada, Raluca și Ana au stat de vorbă cu ea și i-au spus că mama lui Seba are un comportament urât și că acum se vede adevăratul ei caracter.

Cum arată clasamentul Mireasa sezon 4

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama favorită este doamna Margareta, mama lui Seba.

Top 3 băieți:
1. Alexandru
2. Ion
3. Petrică

Top 3 fete:
1. Ana
2. Raluca
3. Alina

Săptămâna 27 noiembrie- 4 decembrie a fost una intensă pentru concurenții de la Mireasa sezon 4. Andrada s-a bucurat de prezența lui Victor, care a primit șansa să petreacă 10 zile în casă, iar mai multe cupluri s-au logodit.

Marius și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Maria, care a fost surprinsă total de inițiativa iubitului ei. O zi mai târziu, Ion s-a așezat în genunchi și a întrebat-o pe Raluca dacă vrea să-i fie soție.

Cu toate acestea, niciunul dintre cele două cupluri nu sunt hotărâte să se căsătorească în Marea Finală Mireasa de pe 19 decembrie 2021.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Ce s-a întâmplat la petrecerea de sâmbătă

La petrecerea de sâmbătă seara, Raluca a împins-o pe Alina din fața lui Ion. Concurenții au avut un concurs de dans, iar atunci când Ion făcea parte din juriu, Alina l-a reprezentat pe Marius și a început să danseze lasciv în fața iubitului Ralucăi.

Raluca a fost deranjată de acest lucru și a împins-o pe Alina. Alina a reacționat imediat și i-a spus că nu vrea să-i ia bărbatul, ci doar un vot pentru a câștiga concursul.

Ion a spus că și lui i s-a părut deplasat gestul și că și el ar fi procedat la fel dacă se afla într-o asemenea situație.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au postat Andrada și Victor după ce au fost eliminați... Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe a făcut marele anunț. Ce se va întâmpla cu concurenții de azi și până la finală...
Ultimele știri