Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică, invitați la ceas de seară la TV au făcut dezvăluiri din interiorul relației

Petrică și Ela sunt fericiții câștigători ai sezonului 4 Mireasa. Cei doi nu s-au așteptata niciosecundă să câștige, dar iată că dragostea lor a străbătut dincolo de ecrane, iar telespectatorii care au fost tot timpul finalei emisiunii au ales cu inima. Ce au mărturisit despre doamna Ioana la emisiunea lui Dan Capatos, XNS.

ela si petrica la xtra night show Galerie
Petrică și Ela sunt fericiții câștigători ai sezonului 4 Mireasa. Cei doi nu s-au așteptata niciosecundă să câștige, dar iată că dragostea lor a străbătut dincolo de ecrane, iar telespectatorii care au fost tot timpul finalei emisiunii au ales cu inima. Ce au mărturisit despre doamna Ioana la emisiunea lui Dan Capatos, XNS. | Capturi video Antena Stars

Ela și emisiunilor TV Petrică au făcut turul emisiunilor Tv după ce au obținut cecul de 40.000 de euro, iar aseară la Xtra Night Show, de la Antena Stras au vorbit despre cele mai importante aspecte ale vieții lor.

Cei doi sunt vizibil emoționați, după ce au fost declarați câștigătorii sezonului 4 Mireasa, mai ales că acum au toată atenția asupra lor. Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, ei au făcut câteva mărturisiri care au surprins.

Ela și Petrică, mărturisiri din interiorul relației lor. Se vor căsători religios!

Anul viitor, cât mai repede cu putinţă, Petrică și Ela de la Mireasa vor să facă cununia religioasă. Chiar dacă nu vor putea organiza petrecerea de nuntă fac întâi cununia religioasă, iar apoi, când se vor relaxa lucrurile în ţară, vor face şi petrecerea de nuntă.

Ela și Petrică au vorbit despre emoțiile pe care le-au avut pe parcursul emisiunii Mireasa, dar și despre trăirile care i-au pus la încercare. După cum era de așteptat, doamna Ioana, mama lui Petrică a fost subiectul principal al discuției, moderatorul și co-prezentatorii fiind foarte curioși să afle cum au reușit să facă cei doi față unei presiuni atât de mari din partea acesteia.

Petrică a mărturisit că ea avea a această atitudine pentru că ea avea deja un plan făcut: să-l însoare pe Petrică cu o artistă din Maramureș.

Citește și: Ce au făcut Ela și Petrică după ce au câștigat Mireasa sezon 4. Concurentul a spus ce a simțit când a zis ”DA”

Petrică spune că nici el nu știa despre aceste planuri și că abia acum a aflat: “Eu acum am aflat că ea avea un plan”.

“Cu artiste a vrut să-l combine”, dezvăluie Ela.

Tânăra mărturisește că a reușit să treacă peste toate datorită sprijinului veni din partea partenerului său: “Am îndurat și tot el a fost cel care mi-a dat putere”, spune Ela.

Citește și: Mireasa, 2021, sezonul 4. Raluca l-a filmat pe Ion acasă. Ce mesaj a transmis fostul concurent

De duminică cei doi foști concurenți ai emisiunii Mireasa sărbătoresc iubirea, pentru că în urmă cu două zile, cei doi tineri au spus ”DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Povestea lor de dragoste a fost supusă mai multor încercări, însă, a fost mai presus de orice.

Mireasa, 2021, sezonul 4. Raluca l-a filmat pe Ion acasă. Ce mesaj a transmis fostul concurent... Mireasa 2021, sezon 4. Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x