Căutare Live

Ce au făcut Ela și Petrică după ce au câștigat Mireasa sezon 4. Concurentul a spus ce a simțit când a zis ”DA”

Ela și Petrică, câștigătorii de la Mireasa sezon 4, au fost prezenți în platoul Acces Direct. Cei doi au vorbit despre primele ore ca soț și soție, pe care le-au petrecut în sânul familiei.

Ela și Petrică, câștigătorii de la Mireasa sezon 4, au fost prezenți în platoul Acces Direct. Cei doi au vorbit despre primele ore ca soț și soție, pe care le-au petrecut în sânul familiei

Antena 1

Cuplul Ela și Petrică s-a format la mai bine de o lună de la startul competiției Mireasa sezon 4. Din acel moment, cei doi au fost de nedespărțit, în ciuda dorinței doamnei Ioana de a îi vedea despărțiți.

”Tot timpul am fost mai reținut. Știam ce-mi doresc: ceva pe viață. Am vrut să fiu sigură că e ce vreau eu”, a zis Petrică despre faptul că au format târziu un cuplu.

Petrică, despre sentimentele contradictorii pe care le-a avut în fața ofițerului de stare civilă

Petrică a fost pus la mijloc de către femeile din viața lui. Doamna Ioana nu a plăcut-o pe Ela, motiv pentru care s-a împotrivit relației lor.

Citește și: Petrică și Ela, câştigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa. Emisiunea a fost lider de audiență

Această situație l-a măcinat pe concurentul de la Mireasa, care s-a văzut nevoit să le împace pe ambele. Petrică a mărturisit că s-a gândit la ce-și dorește mama sa și când s-a aflat în fața celei mai importante întrebări pe care a primit-o până acum.

”Nu mi-a fost ușor cu mama în competiție. Îmi era greu pentru că era mama și o vedeam că suferă mult din cauza asta. O vedeam așa. (...) Probabil că am fost așa un pic (nr. când a spus DA a simțit o ușoară strângere de inimă pentru că nu a avut binecuvântarea mamei). Mama a venit la Călărași. Eu cred că va înțelege, cu timpul, o să vadă ce fată extraordinară este. Va fi și ea fericită”, a mai spus concurentul despre momentul când a spus DA și împotrivirea doamnei Ioana.

Doamna Ioana, declarații după ce Petrică și Ela s-au cununat civil

Doamna Ioana a sunat și a vorbit despre poveste de dragoste dintre Petrică și Ela.

”Eu zic că o să fie împreună, ei se iubesc mult, eu am fost contra. M-au supărat comentariile pe care le-am văzut, le-am auzit. Ce nu mi-a plăcut la început, dar pe ultima sută de metri m-am supărat”, a declarat doamna Ioana, intrată prin telefon.

Citește și: Finala Mireasa 2021, sezon 4. Mesajul lui Alexandru după ce Ela și Petrică au câștigat Marele Premiu

Andrada (Sunny) duce o viață de prințesă la Hong Kong. Tânăra e căsătorită cu un chinez și face senzație pe Instagram...
Ultimele știri