Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. John, noul concurent pe care fetele singure din competiție îl așteaptă cu nerăbdare

John a trimis ieri în casa Mireasa un cadou pentru fetele singure. Acesta le-a trimis flori, o scrisoare, fotografii cu fața blurată și o brățară. Amalia este cea care îi poartă brățara până când John intră în casă.

Mireasa 2021, sezonul 4. John, noul concurent pe care fetele singure din competiție îl așteaptă cu nerăbdare Galerie
John a trimis ieri în casa Mireasa un cadou pentru fetele singure | Antena 1

După ce a văzut imaginile cu noul concurent, Victor a mărturisit că îl cunoaște și că se știu bine de la sală. Când fetele au aflat au fost curiose să afle mai multe despre noul băiat din casa Mireasa, care încă este în izolare.

John, noul concurent pe care fetele singure din competiție îl așteaptă

Fetele au aflat că este în zodia Pești, este pasionat de sport, mănâncă mult și este un băiat cu mult bun simț, care are aproape 30 de ani.

Concurentul John a intrat în direct în emisia live și le-a transmis fetelor că abia așteaptă să le cunoască pe toate.

S-au făcut multe glume pe seama faptului că noul concurenta va petrece o noapte în casa fetelor atunci când va intra, dar și pe faptul că Amalia, cea care poartă brățara trimisă de el este foarte înaltă și acest criteriu este eliminatoriu pentru ea atunci când ia în calcul începutul unei relații.

Adelina a intrat în conflict cu Amalia și Alina

Aseară, la Mireasa Capriciile Iubirii, Amalia și Alina au spus că Adelina a plâns mult atunci când a auzit o melodie. Cele două concurente au insinuat că aceasta a plâns după Alex.

Adelina s-a apărat și a spus că cele două au exagerat și ea nu are ce să recunoască. După ce au ieșit din emisiune, Adelina a făcut un mare scandal și i-a spus Amaliei că trebuie să-și țină gura.

Amalia a fost deranjată de cuvintele Adelinei și i-a spus că nu a trecut peste despărțirea de Alex, deși ea nu recunoaște acest lucru. Un astfel de episod a fost discutat de toată casa Mireasa. Alina a spus că Adelina a exagerat atunci când le face mincinoase.

Ion s-a băgat peste ele și a încercat să o facă pe Amalia să spună tot ceea ce are de spus. Întrebată azi în emisiunea live de către Simona Gherghe de ce s-a supărat atât de rău, Adelina a spus că nu a mai suportat să audă în continuu despre Alex.

Mireasa, sezonul 3. Cosmina a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă din casa Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 4. Carmen i-a trimis o scrisoare lui Ion. Ce i-a scris fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x